Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 





   




Forums Home > De kroeg > Vogelmarkt Zwolle Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.



mijnkaketoes.nl
Oud Lid
Posts :2103

Oud Lid
2013-01-11 - 22:18:58 send message to mijnkaketoes.nl

Op die manier is Zwolle niet meer voor de gewone jongens . Jammer. Tip voor de organisatie . Wat je nu aan het afbreken bent bouw je zo maar niet meer op. Is het overigens zo dat men aan de parkeergelden niets kan doen. ...??


OmeiJan
Website Member
Posts :35

Website Member
2013-01-11 - 22:29:41 send message to OmeiJan

Allemaal klagen over Zwolle en toch gaan we er allemaal heen...................!


Rik
Oud Lid
Posts :1398

Oud Lid
2013-01-11 - 22:36:31 send message to Rik

Ondanks dat ik slechts 10 km van de markt woon ga ik er om dezelfde redenen ook al zo'n 5 jaar niet meer naartoe.

Lang wachten, parkeerkosten, entree, de manier hoe met vogels wordt omgegaan, zakkenrollers, drukte, nicotine.....

Nee, dan koop ik veel liever via Vogelarena. happy :)


meyersam
Website Member
Posts :215

Website Member
2017-09-23 - 22:06:38 send message to meyersam

Hoe was de vogelmarkt zwolle, kon er spijtig genoeg niet naartoe.


P.Rooth
Website Member
Posts :2793

Website Member
2017-09-24 - 21:53:23 send message to P.Rooth

Druk maar erg goed geregeld zoals ik het ervaren heb .
gereserveerd en binnen 5 minuten binnen nagenoeg geen wachtenden voor het " voetvolk " had de indruk dat de verschillende ingangen E-tickets en gewoon aan de kassa kopen nu beter gingen . Gevolg een vrij constante stroom liefhebbers .

Organisatie heeft het naar mijn idee nu goed voor elkaar . Geen roker gezien .

Werd beter op de gebruikte kooien gelet en zag een (vwa) driftig schrijven bij een stalletje waarvan ik de kooitje slecht vond . Zelfs goede tips werden gegeven .

Paul


P.Rooth
Website Member
Posts :2793

Website Member
2018-02-24 - 23:10:57 send message to P.Rooth

Markt Zwolle vandaag
Nog beter geregeld dan vorige keer is helemaal top
Goede controles op wijze vogels aanbieden
Druk en goede handel


Richard V
Website Member
Posts :392

Website Member
2018-02-25 - 00:24:24 send message to Richard V

helemaal mee eens.
Uitstekend georganiseerd. Twee ingangen werkt top.
Prima sfeer. Veel mooie vogels gezien en een paar gekocht. Geen misstanden waar genomen


Bart Roggeman
Website Member
Posts :1

Website Member
2018-02-25 - 02:25:11 send message to Bart Roggeman

Ik ben een trouwe bezoeker van de markt in Zwolle. Je komt er altijd (internationale) contacten tegen om wat bij te praten. Ik heb op dit moment mijn arm in het gips en daarom was ik meegereden met vrienden. Die kwamen rond 8.15u in Zwolle van de A50. Van daaruit hebben we een vol uur aangeschoven om op de parking te geraken. Nu, dat is wel een minpunt. Er stonden maar 2 mensen om de parkingtoegang af te rekenen en dat is wel te weinig. Eens binnen om 9.30u vond ik dat er minder volk was dan anders maar dat heeft als voordeel dat je wat makkelijker kan wandelen. Om 11u was al veel opgeruimd (ook niet verkochte vogels) en dat zou moeten vermeden worden. Maar ik ben blij dat ik er weer bij was.


hookbill
Website Member
Posts :108

Website Member
2018-02-25 - 12:20:00 send message to hookbill

Klopt bart, ook een uur bijna in file gestaan. wat mij opviel is dat je van de andere kant kwam (dus langs het tankstation)je weinig wachttijd had. Helaas weer slachtoffers gezien van zakkenrollers, politie kwam om aangiftes op te nemen.


hj de graaf
Website Member
Posts :382

Website Member
2018-02-25 - 17:13:42 send message to hj de graaf

Het was inderdaad weer een drukke markt met uiteindelijk 5787 bezoekers, een nieuw record. Door de extra hal waren de bezoekers mooi verdeeld en was het op een kleine opstopping na goed verdeeld. Ook dat wordt weer aangepast in het draaiboek voor volgende markt.

Inderdaad een paar mensen weer slachtoffer van zakkenrollers echter de politie was er voor een gestolen auto die na 1,5 uur bewakingsbeelden terug kijken het terrein niet af was geweest. Na nog een half uur zoeken bleek de auto niet links in een vak maar rechts te staan. Voor zakkenrollen komen ze normaal niet maar nu ze er toch waren....

Dan de file de signalering van rws deed het niet. Normaal wordt bij grote evenementen met pieken zoals de onze, als het te druk wordt de afrit afgekruist en wordt het verkeer omgeleid om via de andere kant te komen (de inderdaad niet zo drukke kant van de benzinepomp). Dan komt het van 2 afritten en 2 kanten. Nu kwam alles via die ene afrit en liep alles muurvast.



mreyder
Website Member
Posts :607

Website Member
2018-02-25 - 23:07:12 send message to mreyder

viel ook mij op: om 11 uur begonnen dr al veel in te pakken, ook mensen die nog veel vogels te koop hadden. Om 12 uur waren al superveel tafels leeg. Kan t me wel voorstellen, een Belg vertelde me, dat ze met een bus gekomen waren en dat de mensen uit de bussen al om een uur of 7 naar binnen mogen. Veel verkopers zijn dan om een uur of 12 al uren aan t verkopen. Geen wonder dat ze inpakkken. Als je dan zoals wij met z'n 3en 28 euro betaalt om de markt op te komen (jaja, incl parkeerkosten) ben je toch teleurgesteld. Ik vind dat de organisatie dr iets aan moet doen: half 10 open IS half 10 open. Geen bezoekers die geen tafel hebben gehuurd eerder naar binnen. OOK de bussen met buitenlanders niet. Veel eerlijker voor de mensen die om half 10 binnen komen. En wat mij betreft: alle huurders van een tafel moeten minimaal tot 14.00 uur blijven en hun kooien op tafel laten. De enkeling die al uitverkocht is heeft dan pech (zullen dr heus niet veel zijn), maar dat weegt niet op tegen het voordeel dat veel bezoekers tenminste een fatsoenlijke markt zien. Toen wij in de grootste hal binnen kwamen waren dr al veel weg, de kleinere hal daarachter was bijna leeg. Kan niet vind ik.


hj de graaf
Website Member
Posts :382

Website Member
2018-02-26 - 00:14:32 send message to hj de graaf

uitsluitend standhouders kunnen eerder naar binnen. Het is een fabel dat de bussen eerder naar binnen kunnen, dit mogen wij niet eens doen want er mogen maar een bepaald aantal mensen binnen zijn als de markt in opbouw is.


Vroeger.... jaren geleden hadden we dit wel maar toen was het aantal verhuurde meters en het aantal bezoekers dus veel lager. Toen werd er 300 meter niet verhuurd en deze werd dan aan de deur verkocht. Maar gebeurt nu dus niet meer.

Als we de buitenlanders en ons zelf voordeel willen geven dan zouden we dat ook heel makkelijk kunnen doen door gewoon een early eticket uit te geven voor een hoog bedrag. De buitenlandse bezoeker die een hotel pakt, tolwegen betaald kijkt echt niet op 5 euro meer of minder.

Wel is het zo dat er mensen zijn die busreizen organiseren waaronder de belgische BvP en die reserveren dan ook standplaatsen waar ze vogels aanbieden.

Wel een lastig probleem is dat sommige plaatsen reserveren maar zelf niks te koop aanbieden maar alleen gaan om te kopen. Dit is lastig te achterhalen maar ook hier wordt aan gewerkt.
Dit geeft lege plekken in de markt.

Echter zijn er ook steeds meer die gewoon dagkaartje kopen, een paar kooien hebben en zon plekje weer opvullen.

Een ander feit is dat er al heel veel verkocht wordt tussen de standhouders onderling dit zijn ook steeds meer kwekers en specialisten.

ook wordt er steeds meer op voorhand verkocht via marktplaats/vogelmarktplaats en facebook groepen. men heeft de deal al gemaakt vaak al aanbetaald komt de vogels alleen oppikken. De markt verloopt steeds sneller.

Er komen ook steeds meer bezoekers en zal dan ook meer verkocht worden, vroeger bleef men hangen om de laatse vogels te slijten, nu gaat men liever wat eerder weg. Velen gaan ook nog langs bij kwekers in de middag. Er zijn kwekers/bedrijven die voor en na de markt 100den mensen ontvangen die bij hun ook nog komen kijken kopen.

ook komen de standhouders steeds verder weg dat ze dan eerder vertrekken heeft ook met de reistijden te maken.



Sam&dave
Website Member
Posts :211

Website Member
2018-02-26 - 12:19:19 send message to Sam&dave

Beste heer de Graaf,

IK was er met mijn broer en zoontje van 5 zaterdag er bij. Ik vond het erg gezellig en ben blij te vernemen dat het bezoekersrecord verbroken is.

Een verbeterpunt vond ik wel de verwijzing van de mensen met een e-ticket naar de ingang A28. Ik stond al tijdje te wachten in de kou met zoonlief bij de hoofdingang toen ik vernam dat we naar de andere kant moesten. Had ik dit geweten waren we eerder binnen geweest.

Ik vond de sfeer en het aanbod prima. Precies wat we verwacht hadden en zijn goed geslaagd. Jammer van de zakkenrollers. Gelukkig waren wij hierop beducht. Tot slot zagen ook wij in de grote hal wat open plekken. Ik verwacht dat in het najaar, wanneer er meer jong spul aangeboden wordt, die ook wel gevuld zal worden.


tigra
Website Member
Posts :195

Website Member
2018-02-26 - 13:18:35 send message to tigra

Hallo..ik ben ook geweest...
E ticket...staat ook op site..en waar je moet zijn...
Petje af voor de parkeerwachters...was echt koud...
Wat ik wel zag is dat er mensen zijn die hun kooien laten staan op parkeerplaats..omdat ze kapot waren...da's echt aso




herman hoekstra
Website Member
Posts :11

Website Member
2018-02-26 - 14:03:45 send message to herman hoekstra

Waarom parkeren bij vogelmarkt 8 euro kom ook wel bij andere markten of beurs in de ijsel hallen parkeren gratis slagbomen omg hoog ra ra hoe kan dit




Plaats een reactie



Er zijn in totaal 196 bezoekers op de site, waarvan 0 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede