Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 





   




Forums Home > Site nieuws > Problemen met de server Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.

Pagina : 1 2
volgende >>>


Auteur Onderwerp : Problemen met de server
agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2004-10-15 - 08:45:35 send message to agabird

Zoals U allen al heeft kunnen merken de afgelopen dagen, zijn er nog al wat problemen met het hosting bedrijf.

Zij vinden dat VogelArena te veel geheugen en processor kracht gebruikt, en hebben daarom besloten om VogelArena per direct van de server af te halen, zonder enige voor aankondiging.

Helaas heeft deze sitatie, voor meer dan 24 uur ervoor gezorgd dat VogelArena niet et bereiken was. Mijn excuus daarvoor.

De advertentie's moesten van de site gehaald worden, dit omdat deze het meeste processor kracht gebruikte. Ik heb daar mee ingestemd, en een nieuwe mogelijkheid gecreerd om de advertentie's te bekijken.

Dus als tijdelijke oplossing zal het wat behelpen zijn, maar dat moet dan maar. Alles werkt verder wel weer.

Ik zal U op de hoogte houden.


HansvdWeerdhof
Website Member
Posts :46

Website Member
2004-10-15 - 10:45:05 send message to HansvdWeerdhof

Ik dacht dat jij vorig jaar dat bedrag van 5 euro per jaar per adverteerder hebt ingesteld om de kosten van de site te dekken.
Als je ziet hoeveel mensen er adverteren op deze site, dan lijkt het mij dat 'tig' keer 5 euro alles bij elkaar een behoorlijk totaalbedrag is.
Je hoeft mij echt niet te gaan voorrekenen hoe jou kostenplaatje er uit ziet, maar ik vind het een uiterst merkwaardig verhaal dat het, ondanks het niet onaanzienlijke bedrag wat je van de adverteerders ontvangt, blijkbaar niet mogelijk is om een site als deze in de lucht te houden.
Of zeg ik nu iets heel geks?


hdra
Oud Lid
Posts :460

Oud Lid
2004-10-15 - 10:54:09 send message to hdra

Jan

Fantastisch dat je weer snel online bent. Jammer van de advertentie site vooral omdat er geen foto's bij zijn. Ik hoop dat dit snel opgelost wordt. Wellicht is het verstandig om eens te keijke naar een andere provider. 10 keer zoveel betalen lijkt me belachelijk. Ik zou liever zien dat de advertenties weer op deze site geplaatst zouden worden. Dit mag wat mij betreft ten koste gaan van de chat (vaak gewoon slap g.l.l. en van de sites volieres. Verder zou ik het redelijk vinden dat je handelaren (zijn nu wel een keer bekend) en bedrijven meer laat betalen. wellicht kun je mensen maximaal 1 advertentie per keer laten plaatsen en als ze meer willen dan evt. bij betalen. Succes verder met het prakkiseren hoe het verder moet.


agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2004-10-15 - 11:35:09 send message to agabird

Het gaat hem niet om de kosten. Ik wil best wel meet betalen, dat is geen probleem. Binnen het redelijk natuurlijk.

Het punt is dat ik een plek heb voor deze site. Het bedrijf dat deze server beheert haalt mijn site offline, omdat die beweert dat er te veel geheugen en procesorkracht gebruikt wordt.

Als dat inderdaad het geval is, is dat niet van vandaag op morgen, en hadden ze dat eerder kunnen melden. Zodat ik tijd had gehad het een en ander te regelen.

Maar nee, ze halen de site uit de lucht. Ik kan echt niet binnen 2 uur iets anders vinden, het daar werkend hebben en de site weer online hebben.

In eerste instantie gaf het hosting bedrijf mij de optie om over te stappen naar een eigen server, wel duurder, maar geen probleem. Dus ik zeg daar ja tegen, blijkt dat daar geen ASP (SUN versie) ondersteuning op zit. Dus VogelArena kon niet worden overgezet.

Enige andere mogelijkheid om de site weer redelijk snel terug te hebben was het "ontkoppelen" van de zware pagina's, de advertentie's. Daar heb ik mee ingestemd, zodat er tenminste weer iets van VogelArena over is.

Nu zijn dus de advertentie's niet via de oude pagina's te bekijken (asp-pagina's). Er zijn tijdelijke pagina's voor teruggekomen (php pagina's).

Dit geeft me even wat tijd om rond te kijken wat ik verder moet doen. Servers met ASP ondersteuning (de SUN variant) zijn er niet veel. Dus het gaat er waarschijnlijk op neer komen dat alles herschreven moet gaan worden naar php pagina's.

Dus samengevat, het is geen kwestie van geld. Het is een kwestie van onaangekondigd voor het blok gezet te worden. En dan geen kant op te kunnen.


pluimenest
Website Member
Posts :129

Website Member
2004-10-15 - 12:26:35 send message to pluimenest

Agabird of Jan,
in ieder geval diegene die ons een site heeft bezorgd waar we steeds terecht kunnen voor voorstellen, problemen, verkoop van onze vogels, contacten enz...
In België zal men weer eens zeggen "die Hollanders toch!!!".
Is 5 € dan zoveel !!!
Plaats eens 1 advertentie in "Onze Vogels " of in België in de "Vogelwereld ", ik denk dat diegenen die weeral maar eens kritiek hebben dan wel anders zullen gaan denken.
Ik vind dat het initatief en het werk dat dit zich met zich meebrengt absoluut niet opwegen tegen 5 €.
Laat ik even een voorbeeld aanhalen.
Een werknemer die in een autofabriek een idee aanhaalt om de produktie te verbeteren krijgt een premie van 5000 € à 10 000 €, en trouwens dat diegenen die kritiek uiten zelf eens een dergelijk idee uitwerken.
Noem me een andere site waarvoor je voor 5 € terecht kan en die eveneens zo druk bezocht wordt.
Ik zou nog een tijdje door kunnen gaan, maar Jan of wie dan ook laugh :DANK !!! en... Doorgaan.
Ik ben zelfs bereid 10 € te betalen.
Sterkte en blijf op mijn computer !!!


HermanH
Website Member
Posts :121

Website Member
2004-10-15 - 12:27:51 send message to HermanH

Ik wens je veel succes toe Jan,en het komt vast wel weer in orde.
Ik ben het trouwens niet met hdra eens wat betreft de chat,hier word dagelijks gebruik van gemaakt door verschillende liefhebbers,en ik heb daar ook veel mensen leren kennen waar ik nu gewoon contact mee heb en dat is toch een mooi iets in de vogelwereld.razz :p


Asura
Website Member
Posts :282

Website Member
2004-10-15 - 12:30:56 send message to Asura

quote
Dit mag wat mij betreft ten koste gaan van de chat (vaak gewoon slap g.l.l. en van de sites volieres.
NEEEE!!!! sad :(
De chat is het allerleukste van de site (als je er echt vaak zou komen, zou je dat vanzelf merken)
Dus please, niet de chat weg!! *huilt*


agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2004-10-15 - 12:31:22 send message to agabird

Dank u voor de reactie's.

Het gebruik van de site wordt echt niet duurder hoor. Zoals eerder gezegd, het is geen geldkwestie. Het is alleen proberen de hosting provider tevreden te houden tot er een goede oplossing is. En die oplossing kost gewoon wat tijd.


ristje
Website Member
Posts :66

Website Member
2004-10-15 - 17:00:41 send message to ristje

ik zou nog even willen ingaan op de mogelijkheid tot chatten. Ik denk dat er op het internet meer dan voldoende chatboxen zijn waar men terecht kan.

ik denk niet dat dit de hoofdzaak is van de site
de bedoeling is nog altijd dat kwekers en handelaren van vogels hun vogels kunnen aanbieden op internet
om zo een groter bereik te hebben dan een advertentie te zetten in om het even welk boekje
verder wens ik de webmaster veel succes en sterkte tegen de boze en soms flauwe reacties


Triton
Website Member
Posts :140

Website Member
2004-10-15 - 17:16:54 send message to Triton

Dit bericht is 1 keer gewijzigd

Ik begrijp best dat er mensen zijn die de chat mogelijkheid op deze site onzin vinden. Ik zou eens willen zeggen tegen deze mensen kom zelf ook eens een keer op de chat. Tuurlijk worden er ook wel onzin dingen besproken en gein gemaakt. Maak ik me zelf ook schuldig aan wink ;) Maar het is ook een feit dat er veel mensen geholpen worden op de chat. Mensen vragen daar ook om adviezen met hun problemen en worden dan als er mensen aanwezig zijn met kennis van zaken geholpen. Tuurlijk is dit ook mogelijk bij het forum. Tuurlijk zijn er veel chat mogelijkheden op internet maar wat is er mooier om een chat mogelijkheid te hebben waar alleen maar vogelliefhebbers zijn happy :)


agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2004-10-15 - 18:14:18 send message to agabird

Ter verduidelijking, er staat verder niets in de planning om te verwijderen van de site. Dus de chat staat echt niet op de nominatie om te verdwijnen.

Ik heb voldaan aan de eerste eisen van mijn provider. Ik hoop van hun nog reactie te krijgen of het inderdaad het juiste effect heeft.

Het enige risico dat bestaat is dat mijn provider vandaag, morgen of in de loop van de week besluit dat ik er niet genoeg aan gedaan heb om de load te verlagen, en dat de site er weer zo vanaf gegooid wordt.

Maar laten we daar maar niet vanuit gaan. Aan een oplossing wordt druk aan gewerkt.


xela
Website Member
Posts :79

Website Member
2004-10-15 - 18:28:54 send message to xela

hoi Jan
Mijn mening van al dit gebeuren daar kan U niks aan doen .Het is erg dat ze U niet op voorhand hebben verwittigd .Dan nog krijg je van sommige mensen kritiek over dit alles(hun 5 euro ).
Verder zou ik hetzelfde zeggen als pluimenest.
Je moet het toch allemaal maar doen IN JE EENTJE .
Ik zou zeggen Jan niet opgeven man , dat iemand anders het maar allemaal eens probeert na te doen.
Je verdient een dikke pluim.
Ik zou het spijtig vinden als u van het net moest verdwijnen. De groeten


Hawkeye_NL
Oud Lid
Posts :1918

Oud Lid
2004-10-15 - 19:36:22 send message to Hawkeye_NL

hey Jan,

Je kent mijn mening al hé!
Als je er niet uitkomt dan bel me maar dan kijken we of we het op een eigen server kunnen zetten. Is volgens mij ook op de langere termijn goedkoper. En geen gezeur over tijd en gebruik van de bronnen.

Erwin


Agaporniden
Website Member
Posts :120

Website Member
2004-10-15 - 20:21:13 send message to Agaporniden

Hallo
Maar ik mis nog wel de link naar de advertenties!
Alleen met zoeken kom je bij de advertenties


Jan SUCCEShappy :)


agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2004-10-15 - 20:29:12 send message to agabird

hmm, vreemd ...

Je zou gewoon op de advertentie's moeten kunnen klikken in het menu aan de linkerkant, net zoals normaal.


Agaporniden
Website Member
Posts :120

Website Member
2004-10-15 - 20:59:55 send message to Agaporniden

Dit bericht is 2 keer gewijzigd

Hallo
Bij mij staat dat er niet meer alleen dit nog:

Home

Forum

Chat

Artikelen

Volieres

Links

Posters

Tentoon-
stellingen
happy :)happy :)
Hallo Jan het is weer voormekaar heb de cookies allemaal ververst en het probleem is opgelost happy :)happy :)



Pagina : 1 2
volgende >>>

Plaats een reactie



Er zijn in totaal 231 bezoekers op de site, waarvan 0 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede