Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 





   




Forums Home > Kweek en verzorging. > Nieuwe kijk op het houden van vogels Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.

Pagina : 1 2 3
volgende >>>


Auteur Onderwerp : Nieuwe kijk op het houden van vogels
Swift51
Geroyeerd
Posts :3

Geroyeerd
2006-07-14 - 22:01:04

Het houden van vogels, parkieten in het bijzonder!

Wij Herman en KSander ( vader en zoon) willen hiermede een kompleet nieuwe discussie op gang brengen ten aanzien van onze dierbare gevleugelde vrienden.

Dit stuk heeft ons doen besluiten om te schrijven naar aanleiding van de vraag van een ervaren liefhebber (20jaren), dat deze meerdere keren verlamde jongen in het nest had liggen en daardoor om raad vroeg.
We hebben dit vraagstuk dan ook deels wetenschappelijk, deels vanuit het gevoel( bewustzijn, fotonenergie kracht, zie onderwerp foton energie) benaderd en daar onze ervaringen eraan toegevoegd.

Ik Herman heb al vanaf mijn 12e jaar parkieten en een paar andere soorten tropische vogels gehad. Eerst ben ik begonnen samen met mijn vader. De soorten die we toen hadden waren eerst rijstvogeltjes, grasparkieten daarna agapornissen, roodruggen, prachtrosella’s, stanley rosella’s, bleekkoprosella’s, turquoisines, penantrosella’s, splendids, bergparkieten, adelaide en strogele rosella’s. Dit alles was in de tijd dat de Australische parkieten zeer kostbaar waren. De conclury’s waren toen als voorbeeld Hfl 30.000,- . De meeste soorten kunnen nu gelukkigerwijs door iedereen aangeschaft worden. Op mijn 22e jaar verhuisde ik naar Berkel en Rodenrijs en daar had ik ook een keer de ervaring met agapornis nigrigenis die ik verlamd in het nest aantrof. Ik had toen nog geen enkel idee, ik was van Groningen naar Zuid Holland verhuisd wegens mijn nieuwe werkzaamheden. Op mijn 25e keerde ik terug naar Groningen. Ik heb daar nooit verlamde vogels gehad. Mijn vermoeden ten aazien van het vervuilde milieu in het westen kon ik toen nog niet duidelijk verklaren.
Op mijn 35e ben ik gestopt met het houden van vogels wegens de drukke werkzaamheden met het eigen bedrijf (houtbouw). Helaas stelde ik mijn beroep toen boven het houden van mijn geliefde hobby.
Wel heb ik gedurende 2 jaar nog postduiven gehad en ermee gevlogen. Maar deze sport is helaas al jaren verziekt door de vele inentingen en zelfs door doping die sommige “liefhebbers” verstrekten. Ook ben ik 10 jaren woonachtig geweest in Noorwegen en daar heb ik met eigen ogen kunnen aanschouwen dat een liefhebber in midden Noorwegen waar het minus 30grad. Celsius kan worden een hele kolonie agapornissen in heel grote zwermen buiten had vliegen wat een prachtig schouwspel opleverde in de bergen. Ook in de winter (dan worden de hokken bijverwarmd) konden deze vogels naar buiten wanneer de zon scheen en wat te bedenken ten aanzien van de vleespoten? En wat doen wij hier met minus 2 graden vorst voor sommige vogels, bij verwarmen. Ik zelf heb mijn parkieten nooit bijverwarmd in Nederland. We kunnen hier duidelijk stellen dat niet de temperatuur zozeer van belang is maar de luchtvochtigheid, want in Noorwegen is het een landklimaat, dus veel droger dan in ons zeeklimaat, waar de elektromagnetische velden (geheugens) veel meer invloed hebben. Dit wordt bevestigd door het verschil van gevoelstemperatuur.
Hieruit kunnen we concluderen dat het programma dat de vogels beďnvloed er voor doet zorgen dat de tenen eraf vriezen. Het overtuigende bewijs van programmering is ons inziens wel geleverd door een universiteit in Amerika waar de hersenen van salamanders werden verwijderd, maar de beesten leefden normaal verder. Het is dan ook de vraag of koudbloedige dieren een bewustzijn bezitten? Ook de computer is slechts een simpele blauwdruk van de hersenen, deze is dus nagebouwd vanuit de geheugens. Maar van de andere kant gezien worden de hersenen gestuurd door de invloeden van de elektromagnetische velden, zie verder het onderwerp erfelijkheid.

Nu, de laatste drie jaren zijn ik en mijn zoon opnieuw begonnen met het houden van parkieten. Voorheen hielden we ons altijd netjes aan het protocol door de vogels extra mineralen te verstrekken, wormkuren te geven, in te enten, apart te houden, te ringen etc. etc.
Nu zijn we begonnen met het houden van swift parkieten, splendids en elegant parkieten in kolonie vorm met de bedoeling om onze vrienden weer zo dicht mogelijk bij de natuur te brengen onder de omstandigheden die hier aanwezig zijn. Op het ogenblik zitten er prachtige jonge eleganten op stok en liggen er jonge swiften en splendids in het blok.
De vele onderzoeken en ervaringen die we vooral de laatste jaren gedaan hebben ten aanzien van de totale vraagstukken in de samenleving heeft ons op tal van inzichten en standpunten doen veranderen ook teenaanzien van het houden van onze hobby. Deze kennis willen wij u daarom dan niet onthouden. Want ook hiervoor geldt de Orwelliaanse samenleving, waar de Britse schrijver George Orwell in de jaren vijftig uitlegt in zijn boek, dat de leugen de waarheid is geworden en de waarheid de leugen. Op basis hiervan en alle facetten van de samenleving nader beschouwd, trekken we nu geheel andere conclusies dan ons is geleerd. Bovendien hebben we de gedragingen van de parkieten nauwkeurig bestudeerd.
Kijk maar eens naar de natuur hier vinden we immers alle antwoorden. De natuur laat ontstaan in plaats van dat het creëert vanaf de buitenzijde. Dit betekent dat b.v. bomen en planten hun pracht en vruchten altijd van binnen uit laten ontstaan i.p.v. dat de externe invloeden dit proces sturen. De mens heeft hier al zoveel vernield, wat heeft geleid tot kunstmatigheid, controle en vernietiging.
Wat kunnen we hieruit leren? Alles maar dan ook alles wat in deelprocessen wordt uitgevoerd tegen de zuivere werking van de natuur ingaat, zal uiteindelijk leiden tot de vernietiging. Als we gaan kijken naar b.v. de kleinste cel van het lichaam, dan is het zo dat de werking ervan precies eender werkt als de werking van het heelal. Alles is dan ook een hologram van alles.

1) Erfelijkheid / Foton Licht
Wat betekent dit in de praktijk? Wat ons geleerd is op school en vanuit diverse studies ten aanzien van de erfelijkheid, dat het een geheel andere waarheid bevat. Dit kunnen we concluderen uit het volgende; we hebben hier in de volgende twee voorbeelden te maken met digitale biologie.
1ste voorbeeld: de invloed van geheugens ontstaan vanuit de elektromagnetische velden (dit is een bundeling van energieën waarbij de zuivere werking met de natuur verloren is). Het geloof en het belang hechten door het collectief (grotere delen van de wereldbevolking) aan gebeurtenissen, situaties en de reactie-emoties hierop die al dan niet daadwerkelijk plaatsgevonden hebben, leidt tot het ontstaan van geheugens/programmeringen waaraan mens en dier voor een overgroot gedeelte collectief aan gebonden zijn, tot aan allerlei gefragmenteerde (individuele) verbondenheid van diverse programmeringen aan toe. Waarbij duidelijk gesteld kan worden, dat des te vervuilder het individu is (zowel fysiek alswel via de geheugens) des te groter de verbondenheid zal zijn met de diverse programmeringen. Indien we kijken naar de eigenschappen van water, weten we dat water informatie opneemt, en zich naar deze ingebrachte gaat gedragen, maar als we nu kijken naar welke informatie opgenomen dan is het aangetoond dat informatie/geheugens met lagere hertz frequenties van 20 tot 20.000 trillingen per seconde het duidelijkst overgenomen kan worden door het water (20.000 hertz is tevens ook het maximum wat het menselijk gehoor kan horen vanuit de hersencellen), frequenties die hoger dan 20.000 hertz zijn kan moeilijker worden opgenomen, dit betekent des te hoger de frequentie boven de 20.000 hertz des te moeilijker kan de informatie/geheugens door het water in duidelijkheid opgenomen/verwerkt worden. Indien we nu kijken naar de mens zien we dat het fysieke lichaam bestaat voor 70% uit water en de hersenen voor 90% uit water en overal om ons heen bevinden zich watermoleculen die informatie/geheugens met zich meedragen die vibreren op verschillende frequenties. Dit betekent dus dat we als mens en dier zeer gevoelig zijn voor lagere trillingen/vervuiling vanuit de externe factoren, en dat we als we op lagere frequenties vibreren we veel meer verbonden met alle programmeringen/vervuiling dan als we op hogere frequenties vibreren, dit geldt dus ook voor vogels en dieren in het algemeen, indien ze omringd worden met lagere frequenties, dit kan betekenen voedsel/water dat ze krijgen dat niet zuiver is, indien dieren geconditioneerd worden en het wisselvallige klimaat (hoge luchtvochtigheidsgraad) al deze elementen zorgen ervoor dat dieren in lagere frequenties terecht geraken, zodoende vervuiling oplopen en kwetsbaar worden voor ziekten en allerlei afwijkingen enz.

Als we kijken naar de “erfelijke overdracht” en nemen de werkelijke situatie beter onder de loep. Dan moeten we constateren dat in de praktijk het zo is dat de koningshuizen alsmede het merendeel van de Amerikaanse presidenten allemaal familie van elkaar is. Deze mensen bereiken dan ook bijna zonder uitzondering een leeftijd ver boven het gemiddelde dus het verhaal van zwakte gaat hier zeker niet meer op. Het zelfde geldt het voor de vogels, mits deze in goede gezondheid verkeren.

De werking van de overdracht van geheugens, wordt mede bewezen door een Zweedse en Engelse professor in het tv. programma “Kenmerk” dit nu ongeveer 3 weken geleden uitgezonden op Nederland 1. Hierbij werd gesproken over de zogenaamde erfelijke genafwijkingen. Het volgende voorbeeld werd aangedragen. In een bepaald gebied hadden mensen afwijkingen in de genen met zogenaamde erfelijke ziektes. Wat was hier nu het geval; ca.100 jaar geleden is er een hongersnoodramp geweest in dit gebied, waarbij er een heleboel mensen stierven (waarbij een aantal mensen dezelfde genafwijkingen na, DNA onderzoeken van de skeletten werden geconstateerd, maar lang niet alle mensen familie waren van de personen met de DNA afwijkingen). Wat betekent dit; de geheugens van de traumatische gebeurtenissen liggen opgeslagen in dat desbetreffende gebied en deze zijn opgepakt door de hedendaagse bewoners, onafhankelijk van de genen, de erfelijkheidsfactor (dit wordt digitale biologie genoemd), hieruit blijkt, dat de genen de manifestatie zijn van de invloeden van de elektromagnetische velden wat in de volksmond erfelijkheid betekent.

Wat kunnen we hieruit opmerken? Wetenschappers, media, religies in feite alle factoren, die onderdeel uitmaken van het kunstmatige systeem en het geloof van de massa in de uitgevaardigde utopieën, hebben een geheugen gecreëerd, dat opgeslagen is in een elektromagnetisch veld. Als mensen zich op een bepaalde trillingsfrequentie bevinden, het bewustzijn zich op een bepaald niveau bevindt, kan de overtuiging betreffende de erfelijkheidsgedachte ertoe gaan lijden, dat geheugens worden overgedragen door bijvoorbeeld de ouder, de ontvanger (het kind) deze geheugens kan oppakken en dit kan gaan leiden tot de overdracht van karakter of uiterlijke kenmerken, de kwetsbaarheden, gevoeligheden, maar ook de sterke punten van de desbetreffende “donor”. Dit is al meerdere keren in de praktijk aangetoond.

Zie ook de uitleg van de doktor in de medicijnen en biochemicus Dr. Jacques Benveniste, over de werking hiervan.

www.digibio.com http://www.spiritofmaat.com/archive/dec3/bveniste.htm


Het foton Ligt ook wel Bio Foton genoemd, heeft een zuiverende en informatieve werking zowel voor mens, dier als wel de bomen. Het foton Ligt zuivert elk moment onze watermoleculen, dit zijn zowel de lage trilling stoffen als wel de vervuilde geheugens, dit gebeurt vanuit een constante stroom van de hoogste trillingen (Foton Ligt).
Dit Foton Ligt bevindt zich binnenin elke cel van ieder lichaam, dit foton Ligt kenmerkt zich dat het zoon hoge trilling heeft dat het niet opmerkbaar, herkenbaar, meetbaar, beďnvloedbaar is door externe invloeden, dit Foton Ligt binnenin de cel denkt niet heeft geen vragen, emoties, kent geen polarisatie maar dit foton Ligt Weet en voornaamelek IS, dit foton Ligt wat ieder wezen dat ontstaan is vanuit de werking van het brengen en het onderhouden van de balans binnen zich draagt, verbindt ons allen met elkaar en laat de eenheid ontstaan en legt zodoende dus de verbinding in pure zuiverheid. Dit foton Ligt noemen we ook wel de bron binnen onszelf dat zodoende onvoorwaardelijke Liefde laat ontstaan.

Hiernaast hebben we het foton Ligt aan de oppervlakte van de cel, dit foton Ligt is afkomstig uit het Foton Ligt van binnenin de cel. De kenmerken hiervan zijn dat het na het foton Ligt binnenin de cel de hoogste mogelijke trilling bevat, maar het is wel meetbaar, dus ook opmerkbaar en op een bepaalde manier beďnvloedbaar door externe invloeden, dat heeft alleen met de uitwerking van de stroom van het foton Ligt te maken op een bepaalt proces. Dit foton Ligt heeft een zuiverende en informatieve werking op de watermolekulen en ons zijn als wezen. Het werkt vanuit een constante stroom en behoudt een constante informatie kracht. Dus dit verklaart hoe de zoogenaamde lege ruimte zoals door de wetenschap wordt aangeduid, functioneert.

De zuivering van de watermoleculen gebeurt vanuit een constante stroom van foton Ligt, dit proces, de werking vanuit het foton Ligt zal nooit worden verhevigd of verzwakt, dit omdat de bron (het foton Ligt) alleen maar kan laten ontstaan en niets kan sturen, creëren en natuurlek ook niet vernietigen (Het foton Ligt IS en stroomt constant). Dus indien de vervuiling van de watermoleculen niet groot is kan de zuivering via de beschikbare informatie in de foton stroom eenvoudig plaatsvinden. Bovendien is het zoo omdat zoals beschreven, het foton Ligt een constante stroom is en een constante informatiekracht heeft dat als de watermoleculen binnen het fysieke lichaam niet erg vervuilt zijn, het foton Ligt kracht over heeft om bijvoorbeeld andere lichaam maar voornamelijk ook bewustzijnsprocessen stimuleert door het individu van zuivere informatie te voorzien. De mate van vervuiling van de watermoleculen binnen het lichaam is bepalend of het foton Ligt zich alleen bezig hout met, of voornamelijk bezig hout met het zuiveren van de vervuiling (stoffen/geheugens) van de watermoleculen of dat er niet veel gezuiverd hoeft te worden en dat daardoor meer en meer informatiekracht gegeven wordt aan andere lichaam of bewustzijnsprocessen van de individu, dit alles is afhankelijk van de mate van vervuiling van de watermoleculen van de individu.


2) Mineralen
Mineralen die niet rechtstreeks uit de natuur afkomstig zijn, zijn niet bevorderlijk voor mens en dier ten aanzien van de gezondheid.Vooral zout is funest voor het lichaam. Zout heeft de eigenschap dan het zeer agressief is en bovendien functioneert het als geleider voor elektromagnetische velden; als u een bol natrium in het water legt en vervolgens steekt u deze aan dan zult u zien dat dit gewoon verder brand. Wat houdt dit in als we dit in het lichaam binnen krijgen, dan wordt als bloed geleidt tot hoge bloeddruk waardoor op haar beurt weer maagzuurbranden, maagzweren, hartkloppingen, hartafwijkingen, hartaanvallen, hersenbloedingen etc. kunnen ontstaan.
Met betrekking tot de geleiding; dan hoeven we maar te kijken naar de zoutvlakten waar de wereldsnelheidsrecords worden gehouden . Bovendien blijven deze stoffen achter in het lichaam. Van elke 20 gram zout wordt er slechts 4 gram door het lichaam afgevoerd. Ook voor andere mineralen gelden deze regels in ieder geval met betrekking tot de geleiding.
Als we weer terug gaan naar onze vogels dan kunnen we zien dat de vogels altijd de zaden afpellen. De schalen bestaan dan ook voor een groot gedeelte uit mineralen en ander schadelijke stoffen zoals metalen. Deze eten ze dus van nature niet op, waarom zullen we ze dan extra mineralen verstrekken? Wij doen dit dus ook niet en de vogels blijven er kerngezond onder.

3) Vaccinaties
Het vaccineren van mens en dier is gebleken dat het immuunsysteem ernstig wordt aangetast . Dit is onderzocht door onder andere de wetenschappers in de medicijnen Dr. Sheri Tenpenney – Dr. Joseph Mercola.
Deze onderzoekers hebben vele CDC ( Amerikaanse overheidsorgaan voor de gezondheid) documenten op tal van terreinen uitvoerig onderzocht.
Ook bij de duivensport is dit euvel duidelijk merkbaar.

4) Wormkuren
Wormkuren worden door ons niet meer verstrekt. De oorzaak ligt naar ons sterke vermoeden bij het zogenaamde “ versekraan” water. Vele rapporten tonen juist het tegendeel aan (zie http://www.aquariusvitaliser.info/kk_400004.html of www.zero-water.com).
Zoals bij de digitale biologie is aangetoond worden deze spoelwormen en haarwormen door het vervuilde water gecreëerd. Onze vogels tonen dan ook op geen enkele wijze aan dat er wormen in de ingewanden aanwezig zijn. Vroeger toen ik wel wormkuren gaf, zijn er wel degelijk vogels hieraan ten ondergegaan, wat het laboratorium onderzoek in Utrecht dan ook aantoonde.

5) Ringen
Ringen van de vogels doen we ook niet meer. Welke zin heeft deze controle dan nog als verwant als zodanig geen enkele rol speelt, zolang men gezonde vogels met elkaar laat paren en de werking van punt 1 u duidelijk is geworden? Ringen (metaal) kunnen als geleiders werken waardoor de elektromagnetische invloeden kunnen worden versterkt


6) Broedhokken
Waarom zetten we eigenlijk onze gevederde vrienden in broedhokken? Om er zoveel mogelijk te kweken dit ofwel uit winstbejag (verkeerde gedachte bij minder vogels zal de prijs (hoger) minstens naar verhouding gelijk blijven) of egogevoel, ontstaan door de invloeden van de elektromagnetische velden. Wij zijn er wel van overtuigd dat we de vogels hiermede niet van dienst zijn. Dit zal op den duur gaan leiden tot verzwakking van het ras, zie ons voorbeeld van de deel processen. De natuur wordt hierdoor gestuurd in plaats van het laten ontstaan, althans zoveel mogelijk. Wij hebben dan ook gekozen voor 1 nestronde per jaar, met uitzondering van een nest met 1 a 2 jongen dan is een 2e ronde volgens ons geen bezwaar.

7) Mutatie
Wat betekent het kweken van mutaties en waar komen deze vandaan?
Ik weet nog van vroeger dat mutaties zeer zelden voorkwamen. In het boek van wijlen dokter Groen te Haren liet hij de zeldzaamheid zien van gele prachtrosella’s . Ook vermelde hij dat het zelden voorkwam in de natuur. Gezien de studies die we gemaakt hebben ten aanzien van laboratorium geproduceerde mogelijkheden, we hoeven slechts te denken aan de bacteriologische en biologische oorlogsvoering, die zich al decennia lang afspeelt tussen de grootmachten, de gen manipulaties bij voedsel en verschillende planten en dieren, dan kunnen we ook denken dat dit een ander voorbeeld is van een deelproces dat gemakkelijk kan worden uitgevoerd om de natuur te veranderen in een kunstmatige samenleving. Hier bedoelen we zeker niet mee dat de liefhebbers die er nu mee kweken de oorzaak zijn, maar wel dat men kan herkennen waar dit fenomeen vandaan komt. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een mutant een lager bewustzijn heeft dan een wildkleur vogel. Dit kunnen we mede zeggen door eigen ervaring. Nadat we opnieuw waren begonnen hadden we ons een stel swifts en een stel kakariki’s aangeschaft. De popkakariki was een gele mutant. Toen deze gele mutant onverwacht werd geconfronteerd met een kat, ging ze naar de kat toe in plaats van ervandaan te vliegen, dit heb ik nog nooit gezien bij een wildkleur. Vanaf die tijd hebben we besloten nooit meer mutanten te nemen.

Hoe kunnen we dan wel met vogels omgaan? Welnu, als we trachten de balans terug te brengen in de natuur( en in ons zelf) door onze levenswijze . Wij doen dit inmiddels in samenhang met onze omgeving en de vogels maken hier dan ook een onderdeel van uit.
De handeling van onze vogels is volgt:

1) Huisvesting
Nachthok 175x100 cm buiten voličre 200x100 cm, Geďsoleerd dak, vogels zitten s’nachts altijd bovenin en de koudste luchtlaag is ook altijd bovenin, wel hebben we de buitenvoličre aan 1 kant geheel afgesloten tegen de wind, evenals de achterzijde en de eerste meter aan de voorzijde( alleen in de koude periode) Ook is er een geďsoleerd dak( ook bij zomerdag heeft dit een voordeel) overkapt ca 1.5 meter. Een halve meter is niet overdekt. Op de bodem in het nachthok hennepstro (De splendids zitten hier dan ook merendeels van de dag in). In de buitenvoličre hebben we houtzaagafval (schimmelvrij).

2) Eten en drinken
Wij geven onze vogels elke dag schoon bronwater met een zolaag mogelijk mineraal gehalte. Ook wijzelf koken en wassen onze groenten en fruit hierin, scheren ons ermee zonder zeep en poetsen onze tanden ermee) Het zaadmenu bestaat uit grofgemengde parkieten zaad die wordt geplaatst in bamboehouten schalen, dit geldt overigens ook voor het bronwater. Verder voeren we extra een handje zonnepitten bij . Zonnepitten hebben een hoge frequentie (boviswaarde, energiewaarde), waardoor een snelle verbranding plaatsvindt wat omgezet wordt in energiekracht en niet lijdt tot het vet maken van de vogels wat vaak beweerd wordt. Dit doet het wel bij brood wat sommige kwekers geven in de opfoktijd. Dit wordt omgezet in suiker(polysaccharide, meervoudig onverzadigde kolhydraten wat op haar beurt weer wordt omgezet in vet. Wat het lichaam extra doet belasten. Wij eten zelf overigens ook geen brood. In de opfoktijd geven we naast eimengselvoer (eigen makelij) extra gepelde hennep (zeer hoge energiewaarde) en dit maakt de vogels niet extra agressief want de schalen( mineralen) zijn immers verwijderd, verder elke dag een appel, gele rozijnen (swifts) zo nu en dan trosgierst en spitskool. Ook geven we de vogels wilgentakken.

Al deze bovenstaande informatie heeft ons in elk geval doen overtuigen om een andere weg in te slaan. Ook onze vogels hebben te maken met de eletromagnetische velden. Dus af en toe zijn er ook onenigheden. Ook de vogel als individu speelt een belangrijke rol in een harmonische samenleving. We zullen dan ook de vogels als individu blijven selecteren. Het heeft geen zin om een moordlustige vogel in een kolonie te laten zitten. Bovendien zullen we ook scherp de conditie van de vogels in de gaten moeten houden vooral als deze kolonie aan elkaar verwant is.

Wij hebben hiermee getracht u informatie te verstrekken en natuurlijk u bent degene die beslist wat u ermee wilt gaan doen! Maar wij van onze kant zijn er van overtuigd dat dit de juiste manier van benadering is en dat dit bovendien onszelf dichter bij de natuur brengt, want het proces is van A tot Z gebaseerd op zuiverheid.
Bovendien heeft dit alles ons inzicht gegeven waardoor we verlamde vogels in het nest kunnen aantreffen.

Verder willen we nog een kanttekening maken. We lezen zo vaak in de advertenties dat mensen hun vogels van de hand doen wegens gezondheidsredenen. Wij zijn echter van mening dat juist dat houden vogels een van de beste therapien zijn, want vogels zijn in princiepe lichtbrengers. Wanneer we resoneren met onze vogels dan kunnen we door de wisselwerking mede ervan onze gezondheid herstellen en/of in stand houden.

Wilt u meer weten over deze wijze benadering en of over onze onderzoeken op alle gebied, neemt u dan rustig contact op (alles is immers een hologram van alles).

Met vriendelijke groeten

Herman en KSander






BZB
Website Member
Posts :266

Website Member
2006-07-14 - 23:46:50

ZOO da's een hele taaie materie, maar een grote pluim dat U de moeite neemt om dit met ons te delen.
Ik lees dat u ook zelf meedoet aan 'de nieuwe weg' door geen brood meer te eten. Een moedige stap!
Wat ik mij afvraag rond het houden van vogels, daarvoor zijn wij tenslotte hier digitaal aanwezig, is het volgende:
1: Is het houden van vogels wel mogelijk in het vochtige zeeklimaat waar wij in leven? EN dan heb ik het nog nieteens over de luchtverontreiniging en smog die ons vaak parten speelt.
2: Om dichterbij de natuur te komen had ik toch veel grotere afmetingen van uw vluchten verwacht. is dit een bewuste keuze?
3: Over vaccinaties. zonder vaccinaties bij mensen hadden we hier nogsteeds builenpest, polio en andere plagen. Snap best dat u tegen vaccineren bent, er zijn vele geloofsovertuigingen die u standpunt volgen. Maar om dit als WETENSCHAP te betittelen?

Ik geloof best dat de manier van vogels houden vaak een te bekrompen 'standaard' bezigheid is. Iedereen kopiert van iedereen waar de kweek goed verloopt. Terwijl vaak combinatie van factoren het succes bepaald.
Hoop dan ook dat uw pleidooi om eens ANDERS tegen dingen aan te kijken zeer zinvol is.
Wat dát betreft is mijn interesse gewekt!


Wickingh
Website Member
Posts :1058

Website Member
2006-07-15 - 00:03:21

Hai,

ik heb ook met belangstelling uw verhaal gelezen.
Mijn persoonlijke mening is dat ik het met de vorige spreker eens ben, en sorry dat ik het zeg,
Het betoog nogal ""zweverig"" vindt.
Maar als u zich daar goed bij voelt , waarom niet toepassen op uw eigen vogels,

mvg Frank


tonnl
Website Member
Posts :3032

Website Member
2006-07-15 - 01:19:04

Een heel verhaal...
Het hele verhaal strookt m.i. niet erg met het houden van dieren in gevangenschap en dan ook nog vrij krap behuisd, maar goed, dat is mijn mening.
Dicht bij de natuur maar dan net niet.

Groeten, Ton.


johanblok
Website Member
Posts :1971

Website Member
2006-07-15 - 08:12:34

Dit bericht is 1 keer gewijzigd

Dat is een heel verhaal. Op een aantal punten rammelt het (wetenschappelijk gezien) nogal heel erg hard. Ik zie ook nauwelijks wat er nieuw is aan de praktische consequenties voor het vogels houden.
Binnen (een deel van) jouw verhaal lijkt het volgende veel beter te passen: voliere van b.v. 9x2m met een koppel vogels (of enkele vreedzaam samenlevende vogels) waarin zij voor een deel hun voedsel zelf uit de daarin groeiende planten halen. Mijn witvoorhoofden doen dat, zij eten daar van de beplanting o.a.: frambozen, bramen, peulen, diverse kruiden, bloemen/knoppen van de oostindische kers etc. Hiermee breng je veel meer natuurlijke gedragingen terug dan in de genoemde kleine volieres. Als je ziet hoe deze vogels zich hier gedragen en ontwikkelen dan kom je tot het besef dat het houden van dergelijk vogels in broedkooien wel heel dicht in de buurt van mishandeling komt.

Voor moet een nieuwe kijk op het houden van vogels niets te maken willen hebben met de huidige hobby die maar al te vaak neer komt op het opsluiten van zoveel mogelijk vogels in ruimtes van minimale afmetingen (met als norm: als ze maar kweken). Een nieuwe kijk op het houden van vogels moet voorkomen dat nieuwkomers het houden in broedkooien van zoveel mogelijk vogels normaal gaan vinden. Want dat is wat gebeurd binnen de huidige avicultuur: door het gebrek aan aandacht voor welzijn van dieren ontstaan normen als: als ze maar kweken, van stok naar stok kunnen hippen is voldoende, etc.

Hoe kan de avicultuur dat voorkomen, heel eenvoudig: de veelvuldige advertenties met zogenaamde kweekkooien voor papegaaien van 1x1m weren, vooral niet schrijven dat ze prima gehuisvest kunnen worden in een broedkooi van zus of zo. Papegaaien kunnen niet verantwoord gehuisvest worden in een ruimte met een oppervlak van 1 vierkante meter.

Zolang deze vorm van avicultuur domineert is het terecht dat buitenstaanders met aandacht voor dierenwelzijn negatief zijn over het houden van vogels. De reactie op deze buitenstaanders moet niet, zoals zo vaak, zijn dat deze kritische geitenwollen zeurpieten de hobby stukmaken, maar zij moet juist tot nieuwe en betere normen in de avicultuur leiden.


ParkietenPeter
Website Member
Posts :4054

Website Member
2006-07-15 - 10:23:19

quote
om onze vrienden weer zo dicht mogelijk bij de natuur te brengen onder de omstandigheden die hier aanwezig zijn.

- Dan horen parkietachtigen natuurlijk in de natuur van Australie thuis. Dit is hier nooit na te bootsen, mits overkapt en gecontroleerd.
quote
Op het ogenblik zitten er prachtige jonge eleganten op stok en liggen er jonge swiften en splendids in het blok.

-Dat zitten ze natuurlijk op vele plaatsen. Dit is niet uniek.
quote
Alles is dan ook een hologram van alles.


-Een hologram is een re3constructie van lichtgovlen zodat een driedimensionaal afbeelding ontstaat. Aangezien licht niet tastbaar is zou alles niet tastbaar zijn?
quote
dat geheugens worden overgedragen door bijvoorbeeld de ouder, de ontvanger (het kind) deze geheugens kan oppakken

-Dit heet leerproces, zonder waren we nog in het stenen tijdperk. Kinderen die niet onder de invloed gesteld worden van deze directe overdracht zullen ontaarden en meer kwaad doen dan goed. (Dit is meerdere malen bewezen, kijk maar in de jeugdinrichtingen.)
quote
Mineralen die niet rechtstreeks uit de natuur afkomstig zijn, zijn niet bevorderlijk voor mens en dier ten aanzien van de gezondheid.Vooral zout...

- **Mensen moeten zorgen dat hun lichaamssappen in evenwicht blijven en daarvoor is natrium nodig. Het is ook essentieel voor het functioneren van zenuwen en spieren. ** bron: http://www.lenntech.com/elementen-periodiek-systeem/na.htm
Te veel is welliswaar ongezond. Maar dat geldt voor veel onzin.
quote
Ringen van de vogels doen we ook niet meer.

- Dan is het houden van heel veel soorten vogels niet mogelijk voor jullie. Zelfs de vogels die jullie op dit moment houden, houden jullie illegaal. Want volgens de cites-wet moet de herkomst aangetoond kunnen worden van deze vogels. Of stel je je hier boven?
quote
Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een mutant een lager bewustzijn heeft dan een wildkleur vogel.

- Hoe wil in alle redelijkheid verklaren dat een vogel een bewustzijn heeft? "Ik denk, dus ik leef." Een vogel heeft instinct = "aangeboren aandrift bij (dierlijke) wezens om onbewust doeltreffend te handelen". ((Koenen woordenboek)
quote
Al deze bovenstaande informatie heeft ons in elk geval doen overtuigen om een andere weg in te slaan.

- En daar is iedereen natuurlijk heel vrij in.
quote
... mensen hun vogels van de hand doen wegens gezondheidsredenen. Wij zijn echter van mening dat juist dat houden vogels een van de beste therapien zijn, ...

- Dit is natuurlijk de grootste onzin die je maar kunt verkopen! Dit stoot wel enorm tegen de borst.
Zelf zit ik in de situatie dat ik heel veel moest opruimen vanwege gezondheid. Mijn gezondheid beperkt mij namelijk om de aan mij toevertrouwde schepping God's correct en op een verantwoorde wijze te verzorgen! (Ons doel o.a. hier op aarde.)
Verzorgen de vogels zich dan zelf in de avicultuur? Zullen ze nooit toe in staat zijn! Wie ruimt de stront op? (ziekteverwekkers, ook voor volmaakte vogels!) Wie verzorgt ze als ze toch ziek worden omdat ze nog niet ontsnapt zijn aan de onvolmaaktheid van ons systeem? Ja in de natuur gebeurt dit wel. Maar heb je dan ook een aasgier rondvliegen om de toch overleden dieren op te ruimen? Of doe je dit toch maar zelf? Dan ben je wel zelf met je vingers de natuur aan het beinvloeden naar jou goeddunken! En wie zegt dat dit goed genoeg is?

De natuur zoals die is, is goed, zeer goed. (Genesis 1:31)

Zoals al gezegd is het een utopie die je nooit kunt bereiken zolang je nl. de insteller van het leven buiten beschouwing laat en zijn bedoelingen niet kunt/wilt doorgronden.

Ik stop verder, heb genoeg gelezen/gereageerd. Ik zal maar zeggen dat, volgens in bepaalde kringen/sferen gebezigde termen, ik hier nog niet klaar voor ben. Ik denk velen met mij.

happy :) Peter. (met beide voeten op de grond.(puur als uitdrukking bedoeld))


ewals
Website Member
Posts :214

Website Member
2006-07-15 - 10:28:17

Voor mij ook een enorme worsteling om het hele verhaal "uit te zitten", heb toch doorgezet en ben tot de conclusie gekomen dat hier, naar mijn idee althans, toch enkele vage voorstellingen worden gegeven.
Zoals al aangehaald, het houden van vogels in zo'n kleine ruimte is voor mij on-acceptabel.
Ook ik kreeg 'n beetje dat "zweverig" gevoel bij al deze, misschien goed bedoelde, uitleg over hoe het wel zou moeten.
Het heeft er bij mij in ieder geval niet toe bijgedragen dat ik mijn wijze van vogels houden in de toekomst ga veranderen.

Jan Ewals


zebraonline
Website Member
Posts :390

Website Member
2006-07-15 - 11:19:04

Leuk verhaal van een 'nieuwetijdsmens' maar verloren moeite naar anderen toe...zolang het aquariustijdperk nog niet is ingegaan heeft deze aardbol oogkleppen op(nog 4 eeuwen ongeveer)...bovendien leg je alles nogal extreem overkomend uit en dat werkt nog eens tegendraads met de hedendaagse gedachtengang...

Veel succes met je project trouwens...


Karel
Website Member
Posts :6824

Website Member
2006-07-15 - 12:54:56

Dit bericht is 1 keer gewijzigd

Beste Herman,

Zeer zeker een lang stuk over interessante onderwerpen. Jammer overigens dat de grote samenhang, die je propageert, in het stuk een beetje zoek is, waardoor de conclusies een beetje als holle kreten overkomen. De reacties hierboven zijn daar het bewijs van. Ongetwijfeld niet wat je hebt bedoeld!
Het stuk is dan ook bijzonder lastig te lezen door de vele stijlfouten, hetgeen ik niet bedoel als flauwe aanval op het taalgebruik, maar eerder als een verwijzing naar het probleem van het gebruik van spreektaal als schrijftaal, waardoor hoofd- en bijzinnen nog weleens met elkaar in conflict raken. De lezer die poogt je betoog te doorgronden, komt hierdoor onbedoeld tot verkeerde conclusies.
Inhoudelijk valt een chaos op waar het feiten, stellingen, defenities, beweringen en aannamen betreft. Dat is jammer en zet de lezer regelmatig op het verkeerde been en kan zelfs in gevallen leiden tot de -juist door jou gevreesde- "vervuiling van het geheugen". M.a.w.: is het je bedoeling om het "Fortuinisme" te bekritiseren door zelf te Fortuiniseren?

Nog een kleinigheid over de feitelijke inhoud:

quote
Indien we kijken naar de eigenschappen van water, weten we dat water informatie opneemt, en zich naar deze ingebrachte gaat gedragen,


De laatste die dat beweerde te kunnen bewijzen was een Fransman (zijn naam ligt op de punt van mijn tong) in de eindzeventiger/begintachtiger jaren. Helaas heeft hij zijn bewering en waarneming nooit onder gecontroleerde omstandigheden in de aanwezigheid van wetenschappers kunnen herhalen. Uiteindelijke is hij (en zijn bewering met hem) afgeserveerd als zijnde een marionet van de homeopatische industrie. Het "geheugen" van water zou immers het ultieme bewijs zijn, dat ook na oneindige verdunning in water, een "medicijn" zijn kracht zou behouden.

Kortom, als je feiten en aannamen zo makkelijk met elkaar verward, heeft de conclusie uiteindelijk niet de waarde die je haar zelf toeschrijft.


Wickingh
Website Member
Posts :1058

Website Member
2006-07-15 - 12:56:45

Hai,

tot de laatste reply was het nog interessant om te volgen/reageren.
Nu is het laatste stukje geloofwaardigheid definitief verdwenen sorry,

mvg Frank


Daniel
Website Member
Posts :3287

Website Member
2006-07-15 - 13:24:05

Dit bericht is 1 keer gewijzigd

Ik moet me aansluiten bij de vorige commentaren. In mijn ogen is het stuk goed om ons te laten beseffen dat er nog veel verbeterd kan worden aan de avicultuur en dat dingen die we als gegeven beschouwen helemaal niet zo gegeven zijn. Verder moet ik ook zeggen dat aan de argumentatie nogal wat dingen rammelen en dat ik bij bepaalde zaken zo mijn bedenkingen heb.

Maar discussie is goed happy :)


paintim
Website Member
Posts :1049

Website Member
2006-07-15 - 13:30:01

Hallo vogelvrienden!
Als kunstenaar ben ik zelf ook af en toe wat zweverig.Dat betreft dan mijn werk.Dit hele verhaal echter gaat mij een beetje erg ver.Maar aan de andere kant moet eenieder het maar op zijn eigen manier doen.
Vr.groeten van
Antoni


Niltava
Website Member
Posts :3071

Website Member
2006-07-15 - 14:06:15

Ik moet zeggen dat ik er weinig van begrijp, vooral door de tekst zelf(zoals Hans al aangaf, als alleen al de dee eerst zin leest klopt die niet: want hoe kun je een stuk schrijven naar aanleiding van het stuk dat je gaat schrijven???) verder de verbanden die ontbreken en de oorzaak gevolg de op alle punten ontbreekt.
Ook zoals al is aangegeven de "feiten" die nog nooit bewezen zijn.
Zijn alle presidenten familie????, dacht het niet( of daar moet weer de theorie achter zitten die iedereen familie van mekaar is maar dan gaat de gedachte dat inteelt er niet toe doet niet weer op want dat geldt dan voo ons allemaal.
Voor wat betreft de koningshuizen, tja men moest met een ander royalty trouwen ivm macht en stand.
Daar zijn nogal wat zwakke broeders (seniliteit) uit onstaan(vrouwen stierven oa. in kraambed etc. etc.
De hogere nleeftijd die (soms) behaald wordt is meer te danken aande betere(?) omstandigheden en medische zorg.



Zoals Hans ook al aangaf van het geheugen van water, was destijds een interessante theorie maar nooit ergens bewezen. Misschien kun je het vergelijken met de theorie van de vleugelslag van een vlinder en het ontstaan van orkanen. Leuke theorie maar ben bang dat we dan altijd storm hadden.

Overigens hoef je natrium niet aan te steken het ontbrand uit zichzelf met water(daarom wordt het ook in vet gehouden). Dit is puur een chemische reactie, zoals zovelen.
Zou dan zuurstof eerder als boosdoener zien, immers dat is verantwoordelijk voor bijna elk verval.

Ook de mutatie die naar de kat toeging, een bewijs? Heb nog nooit iemand een verband zien leggen tussen "mutatie" en gedrag in die zin, of zijn die verhalen van domme blondjes toch waar wink :)

quote
Bovendien heeft dit alles ons inzicht gegeven waardoor we verlamde vogels in het nest kunnen aantreffen.

?? Die hadden jullie (alleen een 20 jaar geleden dus hoe kun je daarnu een verband leggen??) toch niet?

Verder ontbreek elke (echte) correlatie tussen je vogels houden en het verhaal.

Vraag me dus ook af waarom je dit plaatst, of is het inderdaad om een discussie in komkommertijd te voeren met samengeraapte tekstgedeeltes?
Want visie, correlatie en onderbouwing ontbreken volledig.
Er zijn vele andere effectievere manieren en concreter om beter met de vogels om te gaan.
Maar éénieder mag denken wat hij wil(tot op zekere hoogte).
Zou in elk geval wel de familieverbanden vermelden bij de verkoop van de jongen. Om het zuiver te houden.


ParkietenPeter
Website Member
Posts :4054

Website Member
2006-07-15 - 14:21:51

quote
De lezer die poogt je betoog te doorgronden, komt hierdoor onbedoeld tot verkeerde conclusies.


Mijn conclusies, kan niet voor andere spreken, zijn zeker niet onbedoeld verkeerd. Sterker wil ik stellen dat mijn conclusies zeker niet verkeerd zijn.

Mijn redenatie zoals ik hem profileer staat als een huis, bewezen door eeuwenlange wetenschap, en is niet omver te halen door onbewezen en wellicht onbewijsbare redevoeringen die doorgaans enkel voor mensen te doorgronden zijn die bepaalde filosofische denkwijzen hoog waarderen.

Voor filosofen, filofasters en ander alternatief denkenden zal dit zeker een hoog doel zijn en wens hen succes met het najagen van hun utopie.

Mijn filosofische gedachte hierover wordt leuk samengevat in de uitdrukking: "De hele harmonie loopt uit de maat, behalve ons Jantje".
De gedachte dat de hele wetenschappelijke mensheid dus ongelijk heeft, eeuwenlang.(?)

Oke, we zijn hier in een vrij land en je mag vrij denken.


Karel
Website Member
Posts :6824

Website Member
2006-07-15 - 15:54:48

Dit bericht is 1 keer gewijzigd

quote
"De hele harmonie loopt uit de maat, behalve ons Jantje".




De hele wereld wist dat de aarde plat was, behalve ons Columbusje.wink ;)

happy :)Neemt niet weg, dat ik het in dit geval absoluut met je eens ben Peter, maar soms moeten we een piepklein achterdeurtje openhouden voor het geval Jantje misschien toch.....



Swift51
Geroyeerd
Posts :3

Geroyeerd
2006-07-15 - 16:29:07

Goed zo, de discussie wordt opgepakt, zoals we kunnen zien. Onze opzet is niet om een ideaal te bereiken. Het belangrijkste ons inziens is om geheel vanuit andere uitgaanspunten tegen het vraagstuk “ Het houden van vogels” aan te kijken, wat sommige mensen volgens ons dan ook juist hebben opgepakt. Verder hebben we duidelijk gesteld dat wij informatie verstrekken en dat ieder kan beslissen wat zij/hij er mee doet. Wij zullen dan ook op sommige commentaren verder ingaan. Sommige andere commentaren lijkt ons weing zinvol, want we zijn er niet op uit om frictie te creeeren. Ook voor mensen die gelovig zijn hebben wij begrip voor dat ze het met onze standpunten niet eens zullen zijn. Bovendien is ons uitgangspunt dat geen enkel mens of dier beter is dan de andere, slechts de keuzes die worden gemaakt zijn bepalend voor de mogelijk- en onmogelijkheden.

1) De relatief kleine behuizing is om meerdere redenen gekozen!
a) We kunnen op deze wijze de vogels beter observeren met de aanwezige kennis als uitgangspunt.
b) Voor kleinere soorten is bewust gekozen, met betrekking tot de swifts, deze worden geadviseerd door kenners ze niet in lange vluchten te huisvesten, vanwege de hoge snelheid, we kunnen dit inmiddels bevestigen. Bovendien zijn deze soorten het meest verdraagzaam volgens de kenners. Zo ziet u maar weer we houden ons ook wel eens aan de gevestigde kennis.
c) Ook wordt naar ons inziens het sociale gedrag in kleine ruimten meer op de proef gesteld, waardoor de verandering in gedrag beter waarneembaar is.
d) Om misverstanden te voorkomen de doorgang van het nachthok naar de buitenvoličre is een open doorgang, dus dan komt de totale lengte op 3.75 mtr.
e) Wanneer we een select gezelschap vogels hebben, waarmee we stammen kunnen gaan opbouwen en deze met elkaar resoneren op hogere frequenties, dan ligt het in de bedoeling om van hieruit een biotoop te laten ontstaan zonder het proces te gaan sturen, waar de wisselwerking tussen het functioneren van mens, dier, bomen en planten tot stand kan komen in al zijn facetten. Dat zal dan gaan gebeuren in een zeer grote omgeving waar de vogels ook van zeer veel ruimte en vrijheid zullen genieten. Maar voorwaarde is dat gezien de natuurwetten eerst de hoogte van de frequentie bepalend is om dit tot een geslaagde onderneming te laten worden. Maar nogmaals dit is de wijze waarvoor wij hebben gekozen en tot stand zullen gaan brengen.

2) Het klimaat:
Natuurlijk is het klimaat een belangrijke factor . Alle invloeden van de electromagnetische velden zijn zeer omvangrijk en het gaat nu te ver om hier ver op in te gaan op dit moment. Wel willen we met betrekking tot de vogels het onderstaande aan u kwijt:
Wijlen dr. Groen te Haren schreef in de jaren 60-70 er al over in zin boeken, dat de invloed van het klimaat in Australië waar splendids die oorspronkelijk afkomstig zijn uit het droge woestijn gebied, aanzienlijk minder problematisch waren bij de liefhebbers ten aanzien van de strefte ten opzichte van de splendids in het vochtiger klimaat in Zuid-Australie. Dit bevestigd ook nog eens dat de geheugens die opgeslagen zijn in dit geval de vogels, doorwerken in het nageslacht doormiddel van digitale biologie. Dit is dus naar onze mening de reden dat deze vogels ook hier in Nederland nog gevoelig zijn voor vocht.
De vervuiling spreekt spreekt voorzichzelf als bijkomende factor, waar de vogels ook door worden beďnvloed.

3) Dat u onze uiteenzetting zweverig noemt is begrijpelijk want het antwoordt geeft u hiermede zelf. De gemiddelde mens is zover van de natuur afgeraakt dat men de zuivere functie niet meer herkent, laat staan toepast. Dit is niet persoonlijk bedoeld, maar geeft slechts aan dat het proces van aftakeling daadwerkelijk zo functioneert.


4) De passage ten aanzien van het vaccineren met betrekking tot de religie hebben we met opzet weggelaten. Maar nu hebben we gemeend dat vanuit de vraag van uw kant ons standpunt vanuit de werking van de metafysica( natuurwetten ) naar behoren te beantwoorden.

Wat kunnen we hieruit opmerken? Wetenschappers, media, religies in feite alle factoren, die onderdeel uitmaken van het kunstmatige systeem en het geloof van de massa in de uitgevaardigde utopieën, hebben een geheugen gecreëerd, dat opgeslagen is in een elektromagnetisch veld. Als mensen zich op een bepaalde trillingsfrequentie bevinden, het bewustzijn zich op een bepaald niveau bevindt, kan de overtuiging betreffende de erfelijkheidsgedachte ertoe gaan lijden, dat geheugens worden overgedragen door bijvoorbeeld de ouder, de ontvanger (het kind) deze geheugens kan oppakken en dit kan gaan leiden tot de overdracht van karakter of uiterlijke kenmerken, de kwetsbaarheden, gevoeligheden, maar ook de sterke punten van de desbetreffende “donor”. Dit is al meerdere keren in de praktijk aangetoond.

Deze informatie geeft nu ook antwoord op de vraag, waarom er in Staphorst zoveel uitbraken van polio waren. Dit komt niet doordat de mensen niet gevaccineerd waren voor deze ziekte, want wij weten dat het inspuiten van dierlijk weefsel, mercury en andere chemische stoffen niet zal lijden tot het voorkomen van ziektes, juist het tegenovergestelde is hier een feit, doordat men zich laat inspuiten met deze stoffen wordt men juist kwetsbaar voor deze en andere ziekten. Nee, de intentie van deze mensen om zich niet te laten vaccineren was niet zuiver, de (hoofd) reden voor deze mensen was dat ze vanuit hun geloof zich niet mochten laten vaccineren, in plaats van dat ze zelf hadden onderzocht dat vaccinaties een gevaar in plaats van bescherming voor de gezondheid biedt zie bijvoorbeeld de video Vaccines What CDC Documents and Science Reveal van Dr. Sherri Tenpenny uncovers shocking and inescapable truths:
“Vaccinations can cause disease and can be linked to chronic ilnesses, including the entire spectrum of developmental,learning and behavorial disorders epidemic in our children.”
Dit in samenhang met de opgeslagen geheugens dat als men zich niet laat vaccineren, men ziek wordt. Op energieniveau betekent dit, dat de intentie om zich niet te laten vaccineren niet zuiver was (lage trillingsfrequenties), deze mensen juist gevoelig geworden zijn voor de geheugens van de angst van het ziek worden, indien men zich niet laat vaccineren, wat geresulteerd heeft in de polio uitbraak in Staphorst.

5) Het ringen van vogels:
Ook wij zijn tegen het oormerken van vee, waarom omdat dit een voorbeeld is van “mark of the beast” wat een voorloper is van de microchip, waar sommige mensen ook al met hun vogels mee bezig zijn. Fijne controle, waar u blij mee kunt zijn op dezelfde manier zoals de mens zich op het moment laar controleren !

Nog een tip: We hebben onze tuin omringt met schalen van walnoten. Sindsdien is er naar ons weten geen enkele kat meer in de tuin geweest, want dit doet pijn aan hun voetzolen. Onze beide buren houden katten. Bovendien waar walnoten schalen liggen groeit geen onkruid en er komt geen ongedierte op af, aldus onze ervaring. Door de hoge frequentie van walnotenhout zorgt het ook weer voor extra voeding (resonantie) met de beplanting.

Al bent u een kunstenaar ook u bent ook een mens nietwaar?(lol)

Met vriendelijk groeten

Herman en KSander,



Pagina : 1 2 3
volgende >>>

Plaats een reactie



Er zijn in totaal 153 bezoekers op de site, waarvan 5 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede