Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 

   
Forums Home > Kweek en verzorging. > Nieuwe kijk op het houden van vogels Moderators
agabird Karel Daniel


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.

Pagina : 1 2 3
<<< vorige


Swift51
Geroyeerd
Posts :3

Geroyeerd
2006-07-16 - 16:10:43

Hierbij willen wij o.a. verder ingaan op de reactie van zebraonline betreffende de functie van DNA en de hersenen.

Uw beschrijving komt behoorlijk in de buurt wat wij bedoelen. Door de programmering waar we als individuen aan gebonden zijn dient onze DNA daadwerkelijk als geheugen en dit geldt niet alleen betreffende de programmering van de genen, maar dit geldt ook voor de programmering van de karaktereigenschappen, als zowel het opslaan van de informatie van de externe factoren zoals de omstandigheden waar we ons in verkeren als wel de ervaringen die we meemaken (al deze genoemde voorbeelden zijn afkomstig uit de invloeden van elektromagnetische velden). Dus het DNA slaat de informatie die de watermoleculen in ons lichaam met zich meedragen op. Als we nu terug gaan naar de informatie dat Dr. Jacques Benveniste ons aangetoond heeft (www.digibio.com), hebben we gezien dat informatie met lagere trillingsfrequenties (Hertz) te weten 20 tot 20.000 omwentelingen per seconde, bijvoorbeeld water dit het compleetst op kan slaan (wat tevens het voornaamste medium is van het opslaan van informatie). Alle informatie die boven de trillingsfrequenties van 20.000 Hertz liggen kunnen niet in zijn compleetheid worden opgeslagen door water. Wat voor iedereen bekent en aanvaardbaar is, is dat ons lichaam uit 70% water bestaat en onze hersenen uit 90% water, dan zien we dat de opslag van informatie gebeurt middels de watermoleculen die vanuit externe omstandigheden informatie ontvangen. Als we nu terug gaan naar de stelling dat alles in potentie een hologram van alles is en dus ook dezelfde werking vanuit de natuurwetten (metafysica) hanteert, kunnen we begrijpen dat aangaande het DNA, DNA de eerste fysieke manifestatie is vanuit de energiewerking dat beďnvloed is door de geheugens/elektromagnetische velden, het zal dus dezelfde werking hebben betreffende de opslag van informatie als de watermoleculen en de hersenen.
Kort en bondig verklaard: Hersenen werken als een computer, je stopt er informatie in en deze gaan er mee aan de slag/geactiveerd. In dit geval betreft het de zuiverheid, kwaliteit van de watermoleculen in het fysieke lichaam, het water, voedsel dat we binnenkrijgen, de kleren waar we ons mee omhullen en externe factoren, kunstmatige systemen en ontwikkelingen die ons beďnvloeden, hebben invloed op de kwaliteit van onze watermoleculen. De input, dat deze watermoleculen binnenkrijgen, zal opgemerkt, geregistreerd worden door de hersenen, die daarmee de organen laten functioneren. Dit betekent des te vervuilder de watermoleculen zijn, des te meer de hersenen het proces van de werking van de organen gaan beďnvloeden, wat kan resulteren in onbalans (ziekten), aan de andere kant indien de watermoleculen zuiver zijn, werken de orgaanfuncties zonder enige problemen.
Als de watermoleculen zuiver zijn, gaat er kristalvorming optreden, dit als teken van de zuiverheid van de molecuul, maar dit is niet het enige wat hieruit resulteert.
Als we dit nu namelijk door gaan trekken naar de rol van het foton Licht op het menselijke functioneren.

“Biophotonen zijn het medium waar cellen onderling mee communiceren. Zij vitaliseren cellen, weefsels en het organisme door het geven van informatie dragende energie. Zij verzorgen de afstemming van levensprocessen op verschillende niveaus, te beginnen bij de drager van “erfelijke informatie”, het DNA. Ook kunnen zij stamcellen activeren en aanzetten tot reparatie van beschadigd weefsel. Dit kan heel ver gaan, zelfs tot het geheel vernieuwen van verbrijzelde gewrichten.”

Het (Bio) fotonlicht zorgt er aan de andere kant ook voor dat het lichaam gezuiverd wordt van de elektromagnetische invloeden, zodra het punt van zuivering op voldoende capaciteit is gekomen wordt de foton energie omgezet in informatie betreffende de werking van de lichaamfuncties en het bewustwordingsproces van de individu. M.a.w. des te schoner het lichaam, zoveel te meer informatie het wezen ontvangt. Wat volgt hier uit? Dit zullen de meeste wetenschappers wel niet met ons eens zijn; het hersenproces wordt losgelaten en omgezet in zeker weten, dit vanuit het gevoel. Dus we krijgen dan het leven van moment naar moment, echter zonder het proces te sturen (deelprocessen) waar op den duur alle kennis vanuit het gevoel en de wisselwerking van de zuivere natuurwetten dat aanwezig is (herkennen, onderkennen en emotioneel loslaten van alle situaties/ervaringen uit het “verleden”, van het moment zelf en de “toekomstige” situaties (die altijd voortkomen uit de gemaakte keuzes uit het heden). Dit is wat in alle mensen aanwezig is, maar bijna niet wordt gebruikt. Dieren en bomen spelen hierbij een andere rol maar zijn wel even belangrijk in het mechanisme van de wisselwerking van het bestaan. Wij schrijven onze stukken vanuit gevoel. Daarom zal ons schrijven niet voor iedereen even duidelijk zijn. DNA is iets waar we zelfs nauwelijks over spreken, want dit is slechts de manifestatie van de invloeden geheugens (electromagnetische velden, hetzelfde geldt voor erfelijkheid), en kan als hologram werking gezien worden van de watermoleculen in samenwerking met de hersenfuncties.

Respect:
Het woord respect wordt te pas en te onpas gebruikt en wordt daardoor in een richting geplaatst waar het tegenoverstelde wordt bereikt ten opzichte van de zuivere energiewerking. Denk aan al de politici en het polsbandje van de minister president. We gebruiken liever de uitdrukking “ het openstaan voor iemands anders zijn/haar mening en gevoel“

Ringen van vogels:
We hebben dit genoemd als bijkomend onderdeel, maar bedenk wel ringen zitten aan het lichaam. Dus de invloeden van buitenaf zijn een directe belasting. Dit geldt echter niet voor het gaas, dat in mindere mate voor een indirecte belasting kan zorgen.

Sommige mensen blijken onze stukken niet goed gelezen te hebben. DNA is door ons in onze vorige 2 artikelen niet gebruikt hetzelfde geldt voor straling. Wij verwijzen dan ook duidelijk naar onderzoeken van wetenschappers die ingaan op de wisselwerking van de natuurwetten.
Pseudo-wetenschap is in onze ogen een ongelukkige uitdrukking. Wel willen wij met nadruk stellen dat de wetenschap en de mensen die met energieën werken (manipuleren) de wereld gebracht heeft waarin ze nu verkeerd. Waarom? Omdat de wetenschap alles in deelprocessen omzet (onder invloeden van elektromagnetische velden). Einstein was een groot voorbeeld, hij kwam uit bij de formule van de atoombom. Natuurlijk zijn er ook wetenschappers die naar eer en geweten hun werkzaamheden doen, maar belanden toch vaak ongewild in deelprocessen, doordat ze niet uitgaan van de algehele informatiestroom, totale zuiverheid dat verkregen wordt vanuit de transformatie van de pure energiekracht van het Bio Photon Licht.
De wetenschap bepaald maar al te vaak wat waarheid is en niet. De geschiedenis heeft ons ook geleerd wat het heeft opgeleverd. De nieuwste ontwikkelingen hebben ons opnieuw tot een nieuwe oorlog geleid, mede omdat we geprogrammeerd zijn dat we afhankelijk zijn van olie en gas, waarbij religie als stok voor het slaan wordt gebruikt. Atlantis en Lemurie waren beschavingen die technologisch veel en veel hoger waren dan onze huidige Maatschappij. Het resultaat was de ondergang van beide beschavingen door splitsing van energieën die niet meer bestuurbaar waren.
De informatiestrekking (mantravorm) van met name de wetenschap en media van de zogenaamde “waarheid” heeft geleid tot, dat we een proces van destructie ingegaan zijn en dat we steeds verder van de zuivere natuur geraakt zijn.
We willen hierbij 1 voorbeeld aanhalen, waarbij zeer duidelijk aangetoond is, dat het bovengenoemde daadwerkelijk het geval is.
De gebeurtenissen van 9/11:


any lengthy movies, some of them really good, have been made to debate the official story of what happened on 9/11-2001. However, I have never watched a movie on this subject, which is only 7 minutes and 30 seconds long, that tells us all we need to know to understand that this is a major cover-up.
http://www.illuminati-news.com/071506b.htm

Source: http://www.youtube.com/watch?v=5sb7kZBEHL8&search=twin%20towers%20story

Wij hebben niet voor niets in ons verhaal genoemd dat we zijn aangekomen in een samenleving van George Orwell, waar de leugen de waarheid en de waarheid de leugen is geworden. En naar deze waarheid zijn wij naar op zoek en wij zijn van mening dat “ het houden van vogels vanuit de zo grootst mogelijke zuiverheid hier ook bij hoort”. Niet agressieve vogels zijn dan ook van grote waarde als balans brengers van de zuivere natuur. Is het dit waarom deze prachtige dieren de schuld krijgen van de vogelgriep, voel en denk hier maar eens over na!

Met vriendelijke groeten Herman en KSander,


ParkietenPeter
Website Member
Posts :4049

Website Member
2006-07-16 - 16:53:32

Dit bericht is 1 keer gewijzigd

quote
maar bedenk wel ringen zitten aan het lichaam. Dus de invloeden van buitenaf zijn een directe belasting. Dit geldt echter niet voor het gaas, dat in mindere mate voor een indirecte belasting kan zorgen.


Het spijt mij ontzettend, maar zo kan ik overal wel een draai aan geven.

quote
Kooi van Faraday
Is een gesloten metalen kooi waarin geen elektrisch veld van buiten kan binnendringen. De metalen behuizing zorgt er immers voor dat alle geďnduceerde spanningen onmiddellijk naar de aarde worden afgevoerd.

bron: http://www.vego.nl/4/k/k_095.htm

Hoe staat het dan met de straling over heel de aarde waar vogels leven?

Maar,...

...Voor zover mijn bijdrage.

LOL. razz :p


Karel
Moderator
Posts :6799

Moderator
2006-07-16 - 17:25:48

Dit bericht is 1 keer gewijzigd

Vandaag ben ik de hele dag weggeweest om enkele vogels aan te schaffen en we hebben er een gezellig dagje van gemaakt. Thuisgekomen de pc weer aangezet (uiteraard na de nieuwe vogels te hebben gespijsd en gelaafd) en dit topic weer eens met een heldere geest doorgelezen......
........en plotseling -ik kan me wel voor m'n kop slaan- had ik het door!!!!!!

WE ZIJN ER MET Z'N ALLEN INGETRAPT laugh :D

Ik had het eerder moeten weten, want de constructie van deze onzin lag te zeer voor de hand...

HERMAN EN KSANDER hebben gewoon flink zitten overschrijven uit een of ander sci-fi boek!! Dat kan niet anders, want zoveel gestructureerde nep-wetenschap verzin je niet zelf.

Komop Herman, uit welk boek? Vertel het ons! Lijkt erg op Hugo Raes! Heb ik het geraden??

Leuke grap hoor! Ik houd wel van dit soort humorhappy :)

Fonje
Website Member
Posts :439

Website Member
2006-07-16 - 17:37:40

quote
Als we nu terug gaan naar de informatie dat Dr. Jacques Benveniste ons aangetoond heeft (www.digibio.com), hebben we gezien dat informatie met lagere trillingsfrequenties (Hertz) te weten 20 tot 20.000 omwentelingen per seconde, bijvoorbeeld water dit het compleetst op kan slaan (wat tevens het voornaamste medium is van het opslaan van informatie).


Is een stelling (waarvan bewezen is dat het niet klopt) die gebasseerd is op de Homeopathie (waarvan ook bewezen is dat het niet werkt). Waarom dan nog een stapje verder gaan?

Maar er is hoop. Wie het kan bewijzen om geheugen opgeslagen in water op een computer op te slaan, dit via e-mail te versturen en vervolgens terug te stoppen in water, kan een prijzenpot winnen van 1 miljoen dollar. Dit is wat Jacques Benveniste dacht te kunnen, maar heeft dit nooit kunnen aantonen.

Nuttige links: http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=2527

http://www.skepp.be:8080/skepp/artikels/alternatieve_behandelingen/ig_benveniste
http://www.bbc.co.uk/science/horizon/2002/homeopathyqa.shtml

Peter


Raimond Wolfert
Website Member
Posts :111

Website Member
2006-07-16 - 18:46:45

Ik weet dat er in Australie succes is geboekt met het opslaan en behandelen van data, in een biologische massa. Maar dat was in geen geval water, ten eerste omdat H2O veel te onstabiel is om data op te slaan. Het heeft een veel te kleine marge tussen gas, vast en vloeibare vorm. En is vrij makkelijk te verrijken en te scheiden. (Denk aan waterstof auto's en blondeerpoeder.)

Ik ben voorstander van nieuwe ideeen, maar wel met echte onderbouwingen. En geen "von Daniken" bewijsmateriaal.zebraonline
Website Member
Posts :390

Website Member
2006-07-16 - 23:06:50

Dit bericht is 1 keer gewijzigd

Met gewoon water lukt het nooit...je moet het water tot op moleculgebied splitsen...er zijn betere stoffen voorhanden voor zoiets...

Als je water wilt omvormen tot transistors en dus een basis,collector en emitter moet creeen loop je tegen een muur aan vrees ik...gebruiken als opslag is mogelijk door capaciteiten te vormen in het water maar hoe die opslag aan en uitschakelen zonder bijhorende transistors lijkt mij moeilijk...


Niltava
Website Member
Posts :3071

Website Member
2006-07-16 - 23:14:32

Als je water op tot op het molecuul splitst heb je geen water meer wink :)


zebraonline
Website Member
Posts :390

Website Member
2006-07-17 - 01:06:18

Een watermolecuul is weldegelijk water...

Misschien kan je proberen door een hoeveelheid water in een vacuumbol te plaatsen...die bol moet bestaan uit aaneengklitte elektromagneten ter groote van een watermolecuul...door elk van deze elektromagneten d.m.v. een computerprogramma van polarisatie te laten veranderen krijg je positief en negatief geladen watermoleculen(0 en 1)en met 0 en 1 ben je vertrokken...

Dit is zeer kort uitgelegd...men zal moeten rekening houden met vele factoren...die allemaal bespreken en uitwerken kost jaren...


zebraonline
Website Member
Posts :390

Website Member
2006-07-17 - 01:47:02

Ga nog een stapje verder met het feit dat alles eigenlijk bestaat uit energie...en vervang bovenstaade opstelling door energie in de vorm van magnetische velden...denk eventjes voorbij de 2de en 3de dimensie...en ja hoor wat krijg je...


Niltava
Website Member
Posts :3071

Website Member
2006-07-17 - 08:03:28

....een tijdmachine razz :p


johanblok
Website Member
Posts :1969

Website Member
2006-07-17 - 08:09:25

waarmee we uitgestorven soorten kunnen teleporteren laugh :D Niet alleen een nieuwe kijk, maar ook nieuwe vogels!Pagina : 1 2 3
<<< vorige

Plaats een reactieEr zijn in totaal 160 bezoekers op de site, waarvan 10 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright Jan Brinkers 1998-2018,
Laatste update: 22 mei 2018
e-mail: webmaster@vogelarena.com
Goedkope hosting / webhosting of een Gratis forum of toch kinderopvang in Enschede