Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 





   




Forums Home > Site nieuws > Keuze hobby kweker - handelaar Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.

Pagina : 1 2
<<< vorige


Hawkeye_NL
Oud Lid
Posts :1918

Oud Lid
2004-03-27 - 12:37:14 send message to Hawkeye_NL

Jan, nu snap ik dat je verbaast bent van de reacties. Ik denk dat de mensen die hier reageren dan ook niet weten dat deze nieuwe actie op veler verzoek is! Het is dan ook idd. vreemd dat de voorstanders zich nu (nog) niet hebben laten horen. Misschien komt dat nog.

Ik heb er vooralsnog geen probleem mee dat er bij een advertentie een vermelding bij komt zodat in de zoekfunctie gezocht kan worden op particulier of handel! Ik denk alleen dat veel (particuliere) handelaren hierdoor weg gaan blijven.

Als de vermelding een verplicht veld zal zijn zal dit in ieder geval voor een aantal mensen een verhoogde drempel zijn om nog langer hier te adverteren.


agapornisforpus
Oud Lid
Posts :58

Oud Lid
2004-03-27 - 13:43:38 send message to agapornisforpus

nogmaals, ik snap de commotie en het doel niet. Waarom komen er zoveel mensen kijken op deze site? omdat er zoveel advertenties staan en waarom staan er zoveel advertenties omdat er zoveel bezoekers komen. Ga hier dus niet aan tornen maar probeer je site op een andere manier te verbeteren (hij is al goed hoor). Geef mensen de mogelijkheid om advertenties te plaatsen via een betaaltelefoonnummer. Dan krijgen we weer meer advertenties.


sawil
Website Member
Posts :42

Website Member
2004-03-27 - 18:46:40 send message to sawil

hallo als een goede handelaar om vogels vraagt laat ze dan ook de prijs erbij zetten wat de vogels waard zijn ik heb prijs opvraag gedaan bij
na mijn inziens een goede handelaar met eerlijke prijzen dat ze er aan moeten verdienen is heel normaal
maar als je ziet wat sommige willen geven en wat het dan kost waar ik goed over te spreken ben is jonker in overdinkel


DenisdeV
Oud Lid
Posts :153

Oud Lid
2004-03-27 - 20:14:44 send message to DenisdeV

Ten eerste Jan is webmaster en daarmee indirect baas van deze site,en heeft het recht veranderingen door te voeren. In het dikke jaar dat ik hier kom heb ik nog nooit meegemaakt dat hij dit ondemocratisch of met een goed doordacht plan deed. M.a.w. give the guy some credits. Niet meteen gaan schreeuwen als je het doel niet begrijpt.
Ten tweede ben ik het wel eens met deze keuze. Het maakt voor mij namelijk wel degelijk uit of ik vogels bij een handelaar haal of bij een kweker. Of ik vind het in ieder geval wenselijk om dit te weten.
Ten derde begrijp ik eerlijk gezegd ook niet waar eenieder zo'n drama over maakt. Het is slechts een vraagje die geplaatste advertenties weer iets helderder en duidelijker maakt.



erik
Website Member
Posts :141

Website Member
2004-03-27 - 20:35:52 send message to erik

WACHT EVEN .

EVEN DE DINGEN NU OP EEN RIJTJE :

1:JAN VROEG ZELF OM TE REAGEREN OP DIT VOORSTEL
2: DIVERSE MENSEN HEBBEN DAT ZEER POSITIEF GEDAAN
3: WAAROP JAN GEANTWOORD HEEFT
4: DIE VOOR EEN IEDER(DENK IK ) DUIDELIJK WAREN
5; NIEMAND HEEFT NEGATIEFE KRITIEK GEUIT WEL ZIJN MENING GEZEGT MAAR ER METEEN EEN VERKLARING VOOR GEGEVEN.
6: EN KOM NU NIET VAN DRAMA OF DRUKTE MAKEN ,JAN HEEFT ZELF DIT ONDERWERP AANGEKAART WAAROP DE MEESTEN NORMAAL EN BESCHAAFD REAGEERDEN EN IK NEEM NIET AAN DAT JAN ZICH OP DEZE MANIER AANGEVALLEN HEEFT GEVOELD.
7: JE KUNT HET OOJK ALS GEZONDE KRITIEK ZIEN DE WERELD WORDT NIET DOOR EEN PAAR HANDEN OPGEBOUWD MAAR DOOR VELE.

shocked 8Ohappy :)ERIK


joke66
Website Member
Posts :21

Website Member
2004-03-28 - 00:40:29 send message to joke66

hoi jan

toch ff een vraagje maar wat als ik en geen handelaar of geen kweker ben, maar alleen liefhebber en soms afnemer voor eigen consumptiewink ;)
waar val ik dan onder????

groetjes joke


DenisdeV
Oud Lid
Posts :153

Oud Lid
2004-03-28 - 11:07:10 send message to DenisdeV

Hallo Erik,

Even een reactie terug. Mijns inziens heeft Jan nergens gevraagd om te reageren op het voorstel,hij heeft slechts gevraagd om medewerking,nadat hij op veler verzoek een aanpassing heeft gedaan.


Jouw reactie is precies waar ik op doel : een boel stampij om een heel klein vraagje.


Nogmaals,we mogen in onze handjes knijpen met zo'n pro-actieve,goed meedenkenkende en zeer goed naar zijn klanten (wij dus) luisterende webmaster. Die moeten we niet verliezen. En zoals we helaas de afgelopen tijd al meerdere malen hebben gezien ontstaat er een negatieve tendens in de reacties op postst. Dat is voor een webmaster zeer onprettig,en demotiverend. Als er dan om een simpel vraagje te moeten beantwoorden op zo'n manier (meteen betwijfelend of wat er bedacht is wel zinvol is) wordt gereageerd,wordt je daar niet echt door gestimuleerd om net zo goed bezig te blijven als eerst.

Nogmaals........ Jan heeft bewezen niet over één nacht ijs te gaan,en veranderingen alleen op verzoek en na goede overwegingen te nemen,dus beantwoord gewoon a.u.b. het vraagje. Mochten er dan nog onduidelijkheden zijn laat die buiten deze post,maar doe dit prive.

groeten,
Denis



Hawkeye_NL
Oud Lid
Posts :1918

Oud Lid
2004-03-28 - 12:33:56 send message to Hawkeye_NL

DenisdeV,

Ik snap uw gedachtengang en begrijp dat wij dus niet meer moeten reageren op posts of topic in dit forum als we ergens niet mee eens zijn! Uitsluitend als we het ergens mee eens zijn mogen wij dus ons uiten? wat heeft dan nog voor zin om op het forum een topic te openen? eerlijke reacties zijn hiermee ongewenst verklaart!


erik
Website Member
Posts :141

Website Member
2004-03-28 - 13:02:37 send message to erik

Beste Denis

Voordat je begint te schrijven moet je lezen wat er staat ,Ik HERHAAL NOGMAALS DAT NIEMAND NEGATIEF IS GEWEEST MAAR ZIJN GEDACHTENGANG SCHRIJFT,Jij schrijft dat Jan er niet om gevraagd heeft waarom opent hij dan het topic ?Hij kan ook gewoon een mededeling doen op de index pagina ,Hij kan ook het topic direkt sluiten na zijn mededeling, zoals Hawkeye al schrijft mag je alleen schrijven als je het eens bent met de situatie en zo niet mondje dicht houden zoals jij wilt .Sorry maar dit gaat me te ver en als je dit zoals je zelf zegt prive wilt houden waarom post je dan zelf een aanval op de topic shocked 8O ,Zoals ik al zei in mijn eerdere reacties ben ik het niet oneens met Jan maar begrijp zijn gedachtengang niet goed en ook zei ik dat het mij niet uitmaakt of ik als handelaar of prive keker betiteld wordt.Hij heeft daar dus text en uitleg op gegeven zoals ik dat ook later vermeld heb.En leg jij me dan nu eens uit wat daar negatief aan is.Ik heb nooit gezegd dat deze site fout opgezet is of niet deugd.Jan heeft door dit topic te plaatsen reacties opgeroepen en die gekregen en nog steeds is naar mijn mening dit niet negatief benaderd door het grote deel die hierop heeft gereageerd ,Zelfs iedereen heeft dit onderbouwd met een suggestie.Het spijt me dat ik dit moet zeggen maar als dit soort discussies door sommigen als gezeur en drama betiteld worden vraag ik mij af of we wel in het goede land wonen.Ik vind het dan ook zeer spijtig dat dit soort positieve reacties altijd naar dit soort climaxen toe gaat van niet zeuren mond houden en persoonlijke aanvallen.Dit is dan ook voor mij reden om niet meer te reageren op dit soort posts.

Mijn excuses aan Jan dat ik op zijn post gereageerd heb en dit is uitgelopen op WEDEROM EEN NEGATIEVE WENDING TERWIJL DIT NIET DE BEDOELING WAS MAAR DOOR SOMMIGE ALS DUSDANIG ZO WORDT OPGEVAT.

Erik


agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2004-03-28 - 23:00:25 send message to agabird

Ik wil iedereen graag bedanken voor de reactie's. Over of het nu verkeerd loopt, ach valt wel mee. Het gaat om de grote lijn in het verhaal en die is duidelijk, en daar gaat het om. Excuses zijn niet nodig, wel vleiend hoor, maar niet nodig.

Het is niet zo dat ik door deze splitsing meer geld wil gaan verdienen, of de commerciele advertentie's duurder wil maken. Enkel en alleen een extra functionaliteit. Jammer dat er dan gedacht wordt dat het mij enkel om het geld te doen is, want dat is niet het geval.

Elke reactie vind ik prima op wat ik doe en denk. Ik geef graag uitleg over wat er met de site gebeurd, toch ook een beetje het recht dat de bezoekers heben. De leden en bezoekers maken de site, ik zou er enkel moeten zijn om alles in goede banen te leiden.

Laten we dan nu maar weer verder gaan waar dit onderwerp voor bedoeld is. De keuze voor beroeps en hobby.

Hobbykweker valt eigenlijk iedereen onder die geen beroepskweker of handelaar is. Dus, joke66, kiezen voor hobbykweker. De splitsing is eigenlijk enkel bedoeld om later de mogelijkheid te hebben de commerciele advertentie's te kunnen aanwijzen en eventueel te kunnen filteren, als de bezoeker dat wil. Zoals eerder gezegd, er is me veel na gevraagd, en het leek mij echt een toevoeging. We zullen zien hoe dat gaat werken, en misschien is het wel verspilde moeite geweest, we zullen zien.

Graag dus weer to the point met dit onderwerp.
Bedankt
Jan


kakatoe
Website Member
Posts :771

Website Member
2004-03-29 - 18:24:20 send message to kakatoe

wat ik nu wel mis is de binnen gekomen berichten en de ledenlijst jammer


agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2004-03-29 - 18:50:24 send message to agabird

Hmm, je kan ook aanklikken dat je hobbykweker bent. Dan kun je wel naar de ledenlijst en je inkomende berichten.


MVR
Oud Lid
Posts :4

Oud Lid
2004-04-03 - 08:04:33 send message to MVR

wie kan mij een beetje inlichten over de kweek van mozambique sijs


jansen-kilian
Oud Lid
Posts :1

Oud Lid
2004-08-18 - 18:03:40 send message to jansen-kilian

hallo jan

wij zijn martin en monique jansen-kilian.
en wij zijn in hart en nieren hobby kweeker's.

kijk ook eens op groups.msn.com/hobbykweekerjansenkilian

groetje's uit vogelland_utrecht

gigant van midden nederland



Pagina : 1 2
<<< vorige

Plaats een reactie



Er zijn in totaal 245 bezoekers op de site, waarvan 1 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede