Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 

   
Hulp bij gebruik site VogelArena.com

Het is mogelijk om bijna alles te bekijken op deze site. Maar op het moment dat U zelf wat wilt plaatsen op deze site moet U zich aangemeld hebben als lid van deze site. En ingelogd zijn met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.


Hieronder zal per onderdeel wat beschrijvingen volgen hoe het een en ander in zijn werk gaat.


Wat is een Basis en een Ster account?
Basis account
Als U zich inschrijft voor deze site krijgt U gratis een Basis account van VogelArena.com. Hiermee kunt U Berichten sturen naar andere leden, een voliere online plaatsen berichten plaatsen in het forum en in de toekomst nog veel meer. Prima account dus om gewoon veel contacten op te doen in de vogelwereld.

Ster account
Een Ster account is het uitgebreide account van VogelArena. Deze heeft U nodig om advertentie's te kunnen plaatsen op deze site die bezocht wordt door meer dan 85.000 bezoekers per maand. De kosten hiervoor bedragen 5 Euro voor een heel jaar. Hiervoor kunt U 52 advertenties plaatsen. In de e-mail van uw aanmelding kunt U lezen hoe U dit bedrag kunt voldoen. Bij uw persoonlijke gegevns kunt U ten alle tijden de status van uw account vinden en het aantal advertenties dat U nog kunt plaatsen.

Hoe wordt ik lid en wat kost dat?
Het lidmaatschap voor een Basis account op deze site is gratis. Dus dat hoeft geen belemmering zijn lid te worden. U kunt lid worden door U zelf op te geven op de opgave pagina. U kunt hiervoor de link volgen "schrijf mij in!" in het menu rechts, u komt dan bij het inschrijfformulier terecht.

Inschrijfformulier
Hier treft U een aantal invul velden aan die u moet invullen. Let op de tips die naast het formulier staan. En controleer uw ingevuld e-mail adres echt heel goed. Als het formulier naar tevredenheid is ingevuld drukt U op de knop "Schrijf mij in" onderaan dit formulier. U krijgt automatisch een e-mailtje toegestuurd waarin alle gegevens nog eens staan. Krijgt U dit mailtje niet, dan is de kans heel erg groot dat het ingevulde e-mail adres onjuist is.

Inloggen
U kunt nu met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de site. Het maakt niet uit vanaf welke pagina U dat doet. Het werkt overal.


Wijzigen gegevens - Basis en Ster account

Als uw adres veranderd is, uw e-mail adres veranderd is of uw telefoonnummer, dan is het verstandig ook deze gegevens te veranderen op deze site. Het heeft niet zo veel zin omdat per e-mail aan mij door te geven. U moet dat echt zelf doen. U kunt dat doen door eerst in te loggen, en dan naar "Wijzig profiel" te gaan.

Wijzig profiel
Hier vind U al uw gegevens zoals deze door u ooit zijn opgegeven. Hier kunt U veranderingen in aanbrengen. Vergeet niet nadat u de veranderingen heeft aangebracht op de knop "verander gegevens" te drukken, deze staat geheel onderaan de pagina. De veranderingen zijn gelijk van toepassing op alle advertenties. forumposts etc, die u geplaatst heeft op de site.

Wijzig wachtwoord
Ga naar "wijzig profiel" daar vind u bovenin de link "Wijzig wachtwoord", klik deze aan. U krijgt dan een nieuw schermpje. Hierin vult u 1 maal het oude wachtwoord in, en 2 maal het nieuwe wachtwoord. Daarna drukt U op de knop "Wijzig wachtwoord" en uw wachtwoord is veranderd.


Opgeven van een advertentie - Ster account
Om een advertentie op te geven moet U in het bezit zijn van een Ster account en dient U ingelogd zijn met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als U deze niet heeft schrijft U zichzelf dan eerst in. Bent U ingelogd klik dan de link "Advertentie's (0 geplaatst)" in het rechter menu bovenin. U kunt Elders op deze pagina lezen hoe U een Ster account kunt bemachtigen.

U komt zo op de pagina waarop al uw geplaatste advertentie's te zien zijn. Als U hier voor het eerst komt staan er natuurlijk nog geen. Om een advertentie op de site te plaatsen gaat U naar het formulier om advertenties op te geven, de link vind U links en rechts boven in "Geef advertentie op"

Advertentie formulier
Na die link te hebben geklikt verschijnt het formulier. Hierin zijn maar 3 velden. Deze moeten wel allemaal ingevuld worden. Als eerste welke categorie. Druk op het pijltje om te zien waaruit U kan kiezen. Daarna "wat" , te koop, gevraagd of te ruil. En tot slot de advertentie tekst. Dit is een vrij groot veld, deze hoeft niet vol, gebruik enkel wat U nodig heeft voor uw tekst. Als deze allemaal ingevuld zijn drukt U op "Geef advertentie op" en uw advertentie staat op de site vermeld. Klik op Üw geplaatste advertentie's" en U gaat automatisch terug naar de pagina waarop al uw advertenties staan weergegeven. (Houdt u bij het opgeven wel rekening met de regels die vermeld staan, anders wordt de advertentie verwijderd)

Overzicht opgegeven advertentie's
Hier vind U uw advertentie's met daarbij 3 links per advertentie. "Verwijder deze advertentie", klik hierop om uw advertentie helemaal weg te halen. Het is daarna niet meer mogelijk deze terug te halen. "Wijzig advertentie", klik op deze al U nog wat wil veranderen aan de advertentie. "Voeg foto toe aan deze advertentie", zegt genoeg, voor meer info zie "Foto bij advertentie", verder op deze pagina.

Foto bij advertentie - Ster account
Toevoegen
Om bij uw advertentie een foto te plaatsen gaat U eerst naar het overzicht van uw advertenties. Als U nog geen advertentie heeft geplaatst moet U dat eerst doen. Heeft U er wel 1 geplaatst dan ziet U daar de link "Voeg foto toe aan advertentie". Klik hierop en U ziet een nieuw schermpje. Druk daar op de knop "Browse ". Dan verschijnt er een schermpje waarmee U een foto kan opzoeken op uw harde schijf. Kies de juiste foto uit en druk op "ok" of "open". De naam van de file staat nu ingevuld in het invoerveld en U kunt op de knop "plaats foto" klikken. Het kan even duren voordat de foto op de server is geplaatst, dus druk maar 1 keer en wacht af. Als het gelukt is komt U automatisch terug bij uw opgegeven advertenties. Met daarbij de foto geplaatst.

Verwijderen
Als de foto U niet meer zint of als U een andere foto wilt plaatsen drukl dan op "verwijder foto" en de foto is weg.


Bericht plaatsen in het Forum - Basis en Ster account
Om een bericht te kunnen plaatsen moet U ingelogd zijn. Bent U dat nog niet doe dat dan eerst.

Nieuw bericht
Om een geheel nieuw bericht te plaatsen gaat U naar het forum, klik daarvoor "Forum" in het rechter menu. Hier vind U verschillende rubrieken waarin U een bericht kan plaatsen, zoek de meest gepaste op en klik op de naam van dat forum. U komt nu op een pagina met alle berichten die in dat betreffende forum geplaatst zijn.

Bijna helemaal onderaan klikt U op de link "Post een nieuw onderwerp". Het invul formulier dat u te zien krijgt bevat 2 velden die sowieso ingevuld moeten worden. "Onderwerp" daar geeft U heel kort weer waar het overgaat en het veld "Tekst" , hierin kan U uw vraag, opmerking of wat U maar wilt kwijt. Mag zo groot zijn als U zelf wilt. Na deze beide te hebben ingevuld drukt U op "Post dit onderwerp" en uw bericht is toegevoegd aan het forum.

Reactie op bestaand onderwerp
Wilt U een reactie geven op een bestaande discussie dan kan dat natuurlijk ook. Zorg wel dat ook nu U ingelogd bent. Ga dan naar het desbetreffende onderwerp waarop U een reactie wilt geven. Onderaan de pagina staat de link "Post reply". Na hier op gedrukt te hebben kunt U in het "Tekst" veld uw reactie maken. Als U deze klaar heeft drukt U op de knop "Post uw reactie" en uw reactie staat vermeld op het forum.
Contact

Heeft U nog vragen stuur mij dan een email: info@vogelarena.com

Bedrijfgegevens:
VogelArena
Er zijn in totaal 65 bezoekers op de site, waarvan 0 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede