Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 

   


help | laatste berichten | zoek in forum | forum reglement

Forum Reglement


Het onderstaand forum-reglement is opgesteld zodat het taalgebruik geen reden tot aanstoot kan geven. Deze zijn niet om beperkingen op te leggen maar meer om zo samen bij te dragen aan een forum waar, iedereen die de hobby lief is, zich thuis kan voelen en uitgenodigd wordt om vragen en opmerkingen te stellen zodat in de veelheid van raadgevers iets goeds tot stand kan komen. Het gaat tenslotte om het welzijn van onze dieren.

Aan deze ‘forum-regels’ dient eenieder zich te houden als hij wenst mee te doen aan de forumdiscussies. Aan het 'hardnekkig' niet naleven van de algemene gedragsregels kunnen consequenties verbonden worden.

I) Behandel anderen zoals uzelf behandeld wilt worden; Dit is ons allen wel bekend als de gulden-regel, denk hierover na voordat u op ‘send’ drukt. “Wilt U zo benadert/aangesproken worden?” Gebruik daarom beleefde en fatsoenlijke woorden. Aanstootgevend, discriminerend, obscene en denigrerend taalgebruik wordt niet getolereerd.

II) Gebruik alleen taal of woorden die niet persoonlijk en kwetsend opgevat kunnen worden. Het gaat bij vogelarena om het delen van kennis over vogels. Persoonlijke aanvallen doe je persoonlijk en niet via een forum-bijdrage. Een forum is openbaar en zichtbaar voor iedereen.

III) ‘Flaming’ is het beantwoorden zonder uw emoties in bedwang te houden. Hier is niemand mee gebaat omdat je zo een keten van vuur start waar de brandweer geen middel voor heeft. Dit betekent natuurlijk niet dat de discussie niet fel mag zijn. Laat iedereen in zijn waarde. Let erop dat een uitbarsting meer over de schrijver zegt als over de beschrevene!

IV) Er bestaan geen domme vragen als het antwoord u niet bekend is – Chinese wijsheid.
Hier mag dan ook niemand op aangesproken worden. Eerlijke vragen verwachten een eerlijk antwoord.

V) Vogelarena staat open voor iedere vogelliefhebber die zijn mening, adviezen of kennis wil delen met anderen of wil verrijken. Vogelarena is geen selecte club met een ballotagelijst. Nieuwelingen zijn daarom van harte welkom en mogen nooit afgeschrokken worden door discriminerende of denigrerende aanvallen/opmerkingen.

VI) Blijf respect voor elkaar tonen, ook al is een antwoord niet zoals u het graag zou willen of verwacht had. Niemand heeft de waarheid in pacht of is meer dan een ander. Iedereen heeft gevoelens, ook uzelf. Het is niet leuk van een discussie uitgesloten te moeten worden.

VII) Wanneer u andere personen aanhaalt, gebruik de 'quote' optie en zet zijn bijdrage hiertussen in. Gebruik alleen die tekst die relevant is maar let op dat de oorspronkelijke context niet uit zijn verband gerukt wordt.

VIII) Stel uw tekst ‘leesbaar’ op. Gebruik leestekens. Zo worden ook vele misverstanden voorkomen.

IX) Post niet om het posten, zomaar om de server te vullen. Voordat u een vraag stelt kijk eerst in de geschiedenis of deze vraag al gesteld en beantwoord is. Zo worden irriterende reacties voorkomen. Irriterende reacties lopen uit in ‘Flaming’ (zie III).

X) De moderator behoudt zich, ten alle tijden en zonder verantwoording, het recht voor om deze regels aan te scherpen, wijzigen en/of uit te breiden. Deze wijzigingen zullen alhier te vinden zijn. Tevens behoudt hij het recht om bijdragen te verwijderen en personen, die zich niet aan de algemene gedrags- en fatsoensnormen houden, de toegang tot het forum, al dan niet voor langere tijd, te weigeren.

Deze regels en eventueel voorbehouden wijzigingen zijn te lezen op www.vogelarena.com. Aanvullingen zullen niet persoonlijk toegestuurd worden.


Vragen

Heeft U nog vragen en of opmerkingen stuur mij dan een email: webmaster@vogelarena.com
Er zijn in totaal 63 bezoekers op de site, waarvan 0 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede