Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 





   




Forums Home > De kroeg > Prijzen bij advertenties Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.



HOBBYKWEKERIJ
Website Member
Posts :71

Website Member
2005-02-05 - 11:43:52

beste

GROOT GELIJK je moet je prijzen vermelden en geen gesjoemel mensen moeten duidelijk zijn wat de prijs is en zullen je dan wel bellen EN MAKEN DE KEUZE ZELF WEL GOEDKOOP EN ROMMEL OF IETS DUURDER EN KWALITEIT
De prijs zit hem altijd wel ergens je koop niet 2 dezelfde broden het ene 0.50 euro en het andere 2euro prijs zit hem in de kwalieteit eerlijkheid en nazorg
LEES MAAR EENS GOED OP ONZE SITE
GEEN TWEEDE DENIS DIE MOGEN ZE NAAR CHINA STUREN die chinezen kan je nof wijsmaken dat er een leeuw in een boom zitii
www.handtammekromsnavels.be


dijkkamp
Website Member
Posts :314

Website Member
2005-02-05 - 11:50:03

het afdingen van prijzen is voor sommigge mensen een sport/hobby ik doe dit ook graag en of dat onzinnig is kwee ni voor elke euro die ik minder moet betalen voor iets hoef ik niet tewerken en zo moeilijk is het niet om hier niet aan mee te werken als je dat niet wilt de verkoper bepaalt de prijs en ook hoelang de onderhandelingen duren zo simpel is het


Pattie
Website Member
Posts :637

Website Member
2005-02-05 - 12:29:55

Dit bericht is 2 keer gewijzigd

wanneer word die argo eens goed geblokkeeerd ik irriteer me mateloos aan hem..

ik vind het echt onzin dat een vogel vn een tientje minder ook gelijk mindere kwaliteit heeft.. het is gewoon wat een verkoper ervoor wilt hebben en of je ermee akkoord gaat.. er staan agapornissen te koop voor 5 euro en voor 50 euro.. misschien moeten die agapornissen van 5 euro snel de deur uit omdat de mensen geen plaats hebben of om een andere reden en dat hoeft niet gelijk te betekenen dat een vogel slecht is.. Niet altijd tenminste..



goffini
Oud Lid
Posts :619

Oud Lid
2005-02-05 - 13:11:59

quote
wanneer word die argo eens goed geblokkeeerd ik irriteer me mateloos aan hem

Dit zijn nou opmerkingen waar ik me aan erger.
Iedereen kan en mag hier reageren zolang niemand beledigd wordt. En dat doet hij toch niet?
Het belgisch is alleen soms wat moeilijk te volgen.

Trouwens, China schijnt tegenwoordig een grote afzetmarkt te zijn, voor papegaaien.


Hawkeye_NL
Oud Lid
Posts :1918

Oud Lid
2005-02-05 - 13:38:03

Dit bericht is 1 keer gewijzigd

Ik ben het met jee eens goffini dat iedereen dezelfde rechten heeft om hier te reageren en zo.

Wat ik wel vervelend vindt is dat de reacties van argo altijd direct gekoppeld zit in een verkapte advertentie voor hem zelf. En dan ook nog gepaart gaande met een link naar zijn eigen site. Voor advertenties behoren we gebruik te maken van de advertentie ruimte en niet het forum toch? wink ;)

Wat betreft de inhoudelijke melding van dit topic, ik denk dat iedereen er juist voordeel uit halen kan als men de prijzen in een advertentie vermeld. Als mensen hier onder gaan bieden dan zijn het geen kopers! tenzij jij het bod zelf acceptabel vind, dan verkoop je voor dat bedrag.

Het is voor veel mensen een spel geworden om korting te krijgen. Ik vind dit ook een leuk spel. Het is alleen geen verplichting om hieraan deel te nemen. Zowel de koper als de verkoper moeten het eens zijn over de prijs willen ze tot verkoop over kunnen gaan. Achteraf kan je hierover in mijn ogen niet klagen. Wil je het spelletje niet spelen gebruik dan de term "Vaste Prijs" dan weet iedereen dat je er niet onder zal gaan.

Erwin


goffini
Oud Lid
Posts :619

Oud Lid
2005-02-05 - 14:01:26

quote
Wat ik wel vervelend vindt is dat de reacties van argo altijd direct gekoppeld zit in een verkapte advertentie voor hem zelf. En dan ook nog gepaart gaande met een link naar zijn eigen site. Voor advertenties behoren we gebruik te maken van de advertentie ruimte en niet het forum toch?

Ook weer waar!


natasja
Website Member
Posts :1796

Website Member
2005-02-05 - 17:01:25

als het nou nog verkapt zou zijn .. maar dat is het allang niet meer .. van mij mag daar in ieder geval wel wat van gezegt worden want dat word bij andere ook niet toegelaten


thuis
Website Member
Posts :347

Website Member
2005-02-05 - 18:43:42

Hee Rik,
quote
Het eeuwige onzinnige afdingen
ben ik helemaal met je eens...
maar als je dit spelletje mee wilt spelen en je zet een hogere prijs neer (zodat er afgedongen kan worden) dan wil je niet weten welke, zeer beledigende, reakties angryje krijgt aan je adres... van de domme vraag of de vogels gouden ringen hebben tot aan het advies om jezelf op te knopen. shocked 8O Ik ben blij dat ik het allemaal achter me heb gelaten maar kan nog boos worden om mensen die altijd vervelend doen bij aankoop van vogels, puur uit winstbejag. Als jij bij een afdinger dan weigert om je vogels aan hem te verkopen... chapeau!


H.O.H.
Website Member
Posts :98

Website Member
2005-02-05 - 20:26:02

Ik snap niet dat mensen zich druk kunnen maken over het feit dat een ander probeert af te dingen. Wanneer je het niet met het bod eens bent kun je deze toch afslaan en wanneer het bod helemaal nergens naar lijkt zeg je dit toch.

Daar komt bij. Er zijn ook landen waar je helemaal niks kunt kopen als je niet onderhandeld. Dan werkt dit beledigend.


H.O.H.
Website Member
Posts :98

Website Member
2005-02-05 - 20:33:04

Om even bij het onderwerp te blijven. Ik vind het helemaal niet nodig om de prijs bij de advertentie te zetten.
Een ieder moet dit voor zichzelf weten. Als je graag toelichting wilt geven op je vogels doe je het zonder prijs en wanneer je alleen de mensen wilt hebben die gelijk accoord gaan dan doe je met prijs.

Ik zelf kan door middel van een telefoongesprek of e-mail snel genoeg merken of ze interesse hebben of niet. Een email als:

Hallo, hoe duur zijn je ........ groetjes....

zegt mij genoeg en die krijgt een andere prijs als iemand die naar je vogels vraagt en er meer over wil weten en dus serieus geinteresseerd is en er met wat meer respect over praat.


goffini
Oud Lid
Posts :619

Oud Lid
2005-02-05 - 20:41:49

quote
zegt mij genoeg en die krijgt een andere prijs als iemand die naar je vogels vraagt en er meer over wil weten en dus serieus geinteresseerd is en er met wat meer respect over praat

goed dat ik het weet.


dooren
Website Member
Posts :2443

Website Member
2005-02-05 - 21:14:58

Belangrijkste als ik vogels verkoop is dat ik weet dat ze goed terecht komen en goed worden verzorgd. De prijs is ook belangrijk, je hoeft ze tenslotte de jongen die met zorg gekweekt zijn niet voor niks weg te geven.

Je kunt natuurlijk een prijs noemen in je advertentie, maar voor mij is het minstens zo interessant te weten wat en hoe de bedoeling is, en of de persoon in kwestie het juiste voor heeft. Het even vlug ophalen en vervolgens door stoten met winst is er niet bij, ik wil dat de vogels nog steeds een goed leven hebben.

Bovendien is het altijd handig te weten waar de vogels blijven zodat je weer iets kunt terug kunt kopen voor een schappelijke prijs. Als ze op een goede plaats zitten dan is de koopwaar die je terug koopt ook goed.
Groet gert


thuis
Website Member
Posts :347

Website Member
2005-02-05 - 21:17:37

Beste H.O.H. ik ben het met je eens dat je zou kunnen onderhandelen maar ik vind het wel vervelend als mensen heel beledigend, zelfs agressief, worden als de prijs hun niet aanstaat.
Ik heb weleens gevraagd of ze niet willen reageren als mijn advertentie of de vraagprijs ze niet aanstaat maar dat riep nog meer woede op.
Vreemd toch?


bob_verhagen
Oud Lid
Posts :218

Oud Lid
2005-02-05 - 21:20:54

ik zou mijn vogels veel sneller verkopen aan iemand die interesse toont voor de vogels dan iemand die interesse toont voor de prijs.
stel voor:
op marktplaats staat de advertentie 1-1 bonteboeren prijs: n.o.t.k. en iemand stuurt een e-mail met wat is de prijs. je krijgt nog een e-mail met daarin: zijn deze vogels geringd?en/of is het import? hoe oud zijn de vogels. hoe groot zitten de vogels? zijn ze verwant?

ikzelf zou de vogels veel sneller aan nummer 2 verkopen omdat dat mij toch een betere indruk geeft. die begint eerst over de vogels en dan pas over de prijs.

Bob


H.O.H.
Website Member
Posts :98

Website Member
2005-02-05 - 21:55:38

goffini??? snap je reactie niet....

bob verhagen: helemaal mee eens




Plaats een reactie



Er zijn in totaal 124 bezoekers op de site, waarvan 6 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede