Vogelarena

Log In
 


Gebruikersnaam

Paswoord

Onthouden

Paswoord vergeten

Schrijf mij in!

 

 

 

 

 

 

 

   
Inhoud
   

   
Zoeken
 
   
 
   
VogelArena.com
 

E-mail


   
Reclame
 

   
Forums Home > Site nieuws > Betaald advertentie's plaatsen - Ster account Moderators
agabird


Om een bericht te kunnen posten moet u ingeschreven zijn schrijf in.
Als U al lid bent log hier in.agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2003-12-12 - 22:59:16 send message to agabird

Het is echt voor Belgen niet nodig om een Walli-card aan te schaffen. Een gewone overschrijving is ook mogelijk.

Ik heb al verschillende betalingen binnen vanuit Belgie, dat gaat nog best wel snel. Het enige dat U daar voor nodig heeft is de IBAN en BIC code. Deze staan vermeld onderaan de mail die U ontvangen heeft.

Sommige Belgische banken vragen ook nog om het adres, als U dat nodig heeft stuur mij dan een even een mailtje zodat ik u mijn adres ook kan geven.

Als laatste mogelijkheid is er ook nog de mogelijkheid om 5 Euro in een envelop naar mij te sturen. Aangezien hier wel een risico aanwezig is heb ik dat liever niet. Maar het kan wel, deze uitzondering heb ik al voor een aantal belgen toegepast.

Maar goed, alles bij elkaar, als U wat nodig heeft of verdere vragen heeft, dan graag een e-mailtje richting mij.


Mario
Oud Lid
Posts :436

Oud Lid
2003-12-13 - 10:33:44 send message to Mario

Ik ben nog niet lang lid van deze site maar met alle info die ik via het forum en de chat te weten gekomen ben heb ik zeker al meer dan 5 euro aan boeken en benzine uitgespaard.
Dus hoewel ik geen advertensies plaats betaal ik met plezier die 5 euro.


dutch
Website Member
Posts :8

Website Member
2003-12-14 - 16:08:41 send message to dutch

Goede actie, van 5 euro lig ik niet wakker, en ik vindt het toch een van de beste vogelsite's, dus ik heb het bedrag al overgemaakt.Laten we nu maar ophouden met of je het er wel of niet mee eens bent,het is een feit je blijf of gaat weg, en een kleine dip met advertenties is zo weer weg gewerkt.Iedereen alvast fijne feestdagen en een voorspoedig kweekseizoen. Gr. Marc


fredjanssen
Website Member
Posts :28

Website Member
2003-12-14 - 21:22:57 send message to fredjanssen

Ik gerust 10 € willen betalen ,voor deze goede
topsite.
Er moet een drempel zijn,dan krijg je ,dat het
kaft van het koren wordt gescheiden.
Dan krijg praktisch alleen maar serieuze mensen.
Want als ik naar het forum kijk,dan wordt ik
regelmatig gekonfronteerd met kinderachtige
verhalen.
Welke onze hobby niet te goede komen.
Dan denk hou je toch met je eigen
hobby bezig,en niet
de zaken van andere.
Maar absoluut 10 + voor Jan,voor deze prima site.

Groeten,
Fred.


kakatoe
Website Member
Posts :771

Website Member
2004-01-02 - 10:29:24 send message to kakatoe

Ik lees hier over de markt plaats maar als er daar iemand iets gratis aanbied zonder telnr reageren die mensen niet.
En als je de webmaster daarop aanspreekt is die niet thuis en zij zullen je wel vertellen wat iets waard is terwijl je zelf er minder voor in gedachten hebt.
Dit is een betere site Jan ga zo door
groetjes Jan


frank1
Oud Lid
Posts :24

Oud Lid
2004-01-02 - 14:09:23 send message to frank1

Ik ben het helemaal met bovenstaande eens.
Het enige wat ze bij marktplaats doen is je advertentie verwijderenangry omdat het volgens hun inderdaad meer waard isshocked 8O.
Een ding weet ik wel,vogelarena is mij heeeeeeeel veel waard.


kakatoe
Website Member
Posts :771

Website Member
2004-01-02 - 14:45:24 send message to kakatoe

mensen die er niet mee eens zijn om €5,- te betalen laat die dan de marktplaats sponseren
op de marktplaats word veel gratis aangeboden maar bel of mail je er naar krijg je geen antwoord en ligt je de webmaster in krijg je ook niks tehoren
MAAR JAN WAT IS HET REKENING NUMMER DAN KUNNEN WE HET GELD OVERMAKEN


dijkkamp
Website Member
Posts :314

Website Member
2004-01-02 - 22:44:42 send message to dijkkamp

Beste mensen

Als iemand iets aanbied op een site maakt niet uit welke en er komt geen reactie terug dan kun je toch moeilijk de webmaster hiervoor aansprakelijk stellen natuurlijk is het niet leuk als je geen reactie krijgt op de mail die je naar iemand stuurt met de beste bedoeling maar om daar nou de webmaster voor verantwoordelijk te stellen lijkt mij toch van de gekke want ik heb gereageerd op een adv. Die op deze site stond iemand vroeg bepaalde vogels die ik nog had zitten maar heb hier taal nog teken van vernomen maar dit kan ik dan toch niet neerleggen bij agabird die is daar dan toch niet verantwoordelijk voor of zie ik het nu verkeerd

Met vr.gr. henk


natasja
Website Member
Posts :1796

Website Member
2004-01-27 - 08:18:46 send message to natasja

ik heb deze discussie even vanuit mezelf bekeken , ik ben dus eigenlijk een eenmalige adverteerder omdat ik zelf niet kweek , geen groot vogelbestand wil en op zich dus alleen een advertentie voor een edelpapegaai pop zou willen plaatsen , voor mij is die 5 euro dus wel een drempel , nu kan je zeggen ja wat stelt die 5 euro nou voor ?

Op zich niet veel als je een kweker bent en je hier terecht kan voor je advertenties , wat kennis en gezelschap , bij mij is het echter zo dat ik met een vogel puur als huisdier dus gewoon minder heb aan alle mogelijkheden , ik zou dus 5 euro moeten betalen voor een enkele advertentie waarin ik iets te koop vraag ipv. aanbied ..
Ik zou dus geen gebruik maken van een betaald account en ik weet inderdaad dat een website onderhouden veel tijd en geld kost , ik onderhoud zelf 2 websites , mijn eigen website heeft een soort opstelling als deze maar is bedoeld voor cavia fokkers en liefhebbers, mag zich tot 1 van de grootste rekenen en zeker 1 van de actiefste , de andere website onderhoud ik voor de enige medische caviaopvang in nederland en wellicht in heel europa , ik heb dus een goede indicatie van het werk wat geleverd word achter de schermen.

Omdat het makkelijk is om met kritiek te komen zonder oplossing .. volgt hier natuurlijk ook een idee om te zorgen dat nieuwe leden toch eenmalig een advertentie kunnen plaatsen.

is het wellicht een idee om 1 account aan te maken ( onder beheer van aga), zeggende nieuw-lid ofdergelijke ,en mensen die net lid zijn geworden de mogelijkheid te geven om binnen 14 dagen een gratis advertentie te kunnen laten plaatsen doormiddel van een prive bericht naar nieuw-lid waarna nieuw-lid deze advertentie kan plaatsen ?

voordelen:
-Dan is het bij de advertenties direct duidelijk dat het om een eenmalig gratis advertentie gaat

- je hebt overzicht over de advertenties die op een persoonlijkere manier geplaatst moeten worden als normaal waarmee je de neiging tot telkens een nieuw acount aanmaken een stuk minder aantrekkelijk maakt

-je geeft eenmalige adverteerders toch de ruimte om kennis te maken met het adverteren , wat drempelverlagend kan werken.

-eventueel kan je jezelf een slag om de arm doen door te vermelden dat deze advertenties alleen op bijv. de zondag geplaatst worden ( dan hoeft aga maar 1 maal per week in te loggen onder dat nieuw-lid account )

groetjes natasja


agapornisforpus
Oud Lid
Posts :58

Oud Lid
2004-01-28 - 10:23:51 send message to agapornisforpus

laugh :D , Ik heb de €5,- inmiddels betaald. Alhoewel ik weinig advertenties plaats was ik bereidde €5,- te betalen omdat ik toch elke dag even deze site bezoek om te kijken wat er aangeboden wordt. Het enige wat ik mis is een database met vogelsoorten en de beschrijving ervan (herkomst,kweken,prijs,enz). Aangezien er hier zeer veel vogelliefhebbers komen lijkt het mij geen probleem om deze te vullen. Kunnen de kwekers mooi gelijk hun e-mailadres erbij zetten zodat mensen kunnen reageren. Verder heb ik geen klachten....


agabird
Administrator
Forum Moderator
Posts :1050

Administrator Forum Moderator
2004-01-29 - 01:12:55 send message to agabird

Natasja, bedankt voor de goede ideen.

Of ze daadwerkelijk ook allemaal haalbaar zijn betwijffel ik, maar ze zitten goed in elkaar.

Het is wel allemaal aardig wat werk, en als ik zie hoe weinig tijd ik de afgelopen maand maar in de site heb kunnen stoppen, moet ik tegen dit gedeelte toch even nee zeggen.

Dat neemt niet weg dat ik niet coulant omga met mensen die inderdaad zoals jij tussen wal en schip inzitten.

Ik ben best bereid je na deze uitleg 1 advertentie kado te doen. Ik weet dat je een uitzondering bent, dat blijkt uit je verhaal. Wat dat betreft krijg ik bijna nooit geen onderbouwde verzoekjes. Maar zoals sommigen weten ga ik met vriendelijke verzoeken coulant om.

Dit is natuurlijk geen oplossing dat weet ik wel, maar goed die komt nog wel.


natasja
Website Member
Posts :1796

Website Member
2004-01-29 - 08:10:33 send message to natasja

touche .. ik bedenk me opeens dat ik de laatste maand ook erg weinig tijd in mijn website heb kunnen steken vooral wat betreft het werk achter de schermen kunnen mensen zich nogal verkijken op het aantal uur wat je ergens in steekt.

Ik wil trouwens nog wel een dikke pluim toesteken voor de leden die je hier hebt , je overgang van gratis naar deels betaald is voor het zicht vrij gemoederlijk verlopen , dat zegt ook veel over hoe de leden deze website inschatten.

wat betreft je aanbod neem ik deze graag aan ,ik zal je binnenkort een prive bericht sturen hierover ,het plaatsen heeft geen haast ( zei ze stoer terwijl ze de edel liever eergisteren al in huis had gehad als volgende week wink ;) )

Verder maak ik meteen even van de gelegenheid gebruik om je te complimenteren met je lay out , je hebt deze erg rustig gehouden en ik persoonlijk kan dat erg waarderen.

groetjes natas


bbleumink
Website Member
Posts :1

Website Member
2004-02-09 - 11:03:02 send message to bbleumink

Ik vind het sowieso moeilijk als mensen over kleinigheden lopen te zeuren , men betaald toch ook om te internetten !!! . Deze discussie is dus naar mijn mening een nutteloze en wat ik er ook nog aan wil toevoegen is dat je ook nog andere dingen op en met deze site kunt doen.Het gaat toch wel voor de (meeste) mensen om het als hobby houden van vogel(s). Dus gewoon betalen dat geld en misschien de mensen die te commercieel adverteren gewoon meer laten betalen .
Ik vind tot slot deze site zeer mooi van opzet en ik heb al de nodige vogels via de site aan mijm bestand kunnen toevoegen en daar gat het toch om !!!!!


auke
Website Member
Posts :2

Website Member
2004-07-30 - 12:26:05 send message to auke

waar kan ik het banknr vinden om €5,00 te storten verder heb ik geen problemen met het betalen hier voor


Niltava
Website Member
Posts :3071

Website Member
2004-07-30 - 19:42:24 send message to Niltava

Kijk bij advertenties (*.geplaatst ) bij je inlog gegevens. Rode balk links, daar staat een link en daar staat weer het rekeningnr

Niltava
Plaats een reactieEr zijn in totaal 126 bezoekers op de site, waarvan 4 leden.

Aantal mensen in chat: 1
attie11,
Copyright 1998-2022,
Laatste update: 31 oktober 2022
e-mail: info@vogelarena.com
kinderopvang in Enschede